Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

«Λαϊκή Συσπείρωση»: να μειωθεί το εξοντωτικό πρόστιμο στους βιοπαλαιστές με καφενείο στο Περδικάκι

«Λαϊκή Συσπείρωση»: να μειωθεί το εξοντωτικό πρόστιμο στους βιοπαλαιστές με καφενείο στο Περδικάκι

Oπως έχει γίνει γνωστό, την Πρωτοχρονιά επιβλήθηκε το υπέρογκο πρόστιμο των 8.000 ευρώ σε ζευγάρι βιοπαλαιστών που διατηρεί καφενείο στο Περδικάκι του Βάλτου για παράβαση των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Στις φωνές που ζητούν να υπάρξει μείωση προστίθεται και αυτή της Λαϊκής Συσπείρωσης Δ. Αμφιλοχίας με τον δημοτικό της σύμβουλο Ηλία Μάλλιο να δηλώνει « ότι δεν πρέπει να εξαντλείται η αυστηρότητα σε μικροεπαγγελματίες, πολύ περισσότερο χωριών που απλώς επιβιώνουν και είναι ζήτημα αν θα κρατηθούν».

Η δήλωση του Ηλία Μάλλιου:

Πρόσφατα στο χωριό Περδικάκι επιβλήθηκε εξοντωτικό πρόστιμο 8.000 ευρώ σε καφενείο του χωριού γιατί μια παρέα χωριανών από τέσσερα άτομα έπιναν καφέ μέσα στο καφενείο.

Φυσικά και δεν ήταν σωστό το μάζεμα της παρέας, αλλά και το πρόστιμο που επιβλήθηκε στο καφενείο είναι ακραία εξοντωτικό.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» θεωρεί ότι δεν πρέπει να εξαντλείται η αυστηρότητα σε μικροεπαγγελματίες, πολύ περισσότερο χωριών που απλώς επιβιώνουν και είναι ζήτημα αν θα κρατηθούν, και που στις δύσκολες στιγμές που περνάνε οι μικροί επαγγελματίες, δεν πρόκειται για πρόστιμα αλλά για λουκέτο.

Θα έπρεπε σύσσωμοι να παλεύουμε για να παίρνονται μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, να ενισχυθεί το Κ. Υγείας Χαλκιοπούλων αλλά και όλο το Δημόσιο Σύστημα Υγείας με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, να ενισχυθούν οι κτηνοτρόφοι, οι μικροεπαγγελματίες, οι άνεργοι κι όχι να μπαίνουν εξοντωτικά πρόστιμα.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» απαιτεί να υπάρξει γενναία μείωση στο εξοντωτικό αυτό πρόστιμο.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Ηλίας Μάλλιος

Φωτό αρχείου

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Στο καφεντζη μπουγιουρντι στον καντανη τιποτα,ξεφτιλεσσς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.