Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Με το απολύτως απαραίτητο προσωπικό θα λειτουργεί το Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας

Με το απολύτως απαραίτητο προσωπικό θα λειτουργεί το Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας

Το Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας ενημερώνει ότι μέχρι νεωτέρας θα λειτουργεί μόνο με το απολύτως απαραίτητο προσωπικό και παρακαλεί τους πολίτες να απευθυνθούν στο λιμενικό κατάστημα τηλεφωνικά ή με e-mail για την εξυπηρέτησή τους.

Επίσης ενημερώνει για την αναστολή αρκετών εκ των προγραμματισμένων διεργασιών του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Το Α΄Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας, στο ευρύτερο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κοροναϊού COVID-19, σας γνωρίζει ότι μέχρι νεωτέρας, θα λειτουργεί μόνο με το απολύτως απαραίτητο προσωπικό για τη διεκπεραίωση των εξαιρετικά επειγουσών υποθέσεων. Στo πλαίσιo αυτό παρακαλείσθε όπως σε περίπτωση που προκύψει ανάγκη έκτακτης συναλλαγής σας με τη Λιμενική Αρχή Αμφιλοχίας να απευθύνεστε στο Λιμενικό κατάστημα τηλεφωνικά ή με ηλεκτρονική αλληλογραφία προκειμένου εξυπηρετηθείτε.

Με βάση τα ανωτέρω και σε εκτέλεση σχετικής διαταγής κ. Υ.ΝΑ.Ν.Π. σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

Αναστέλλεται, εκτός της περίπτωσης ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης, η παραλαβή δικαιολογητικών από τις Λιμενικές Αρχές για τη διεκπεραίωση διοικητικών διαδικασιών αρμοδιότητας Λιμενικής Αστυνομίας (όπως πράξεις εγγραφής μικρών εγγραφής μικρών σκαφών σε ΒΕΜΣ και λοιπές πράξεις σχετικές με μικρά σκάφη που διέπονται από διατάξεις του ισχύοντος Γενικού Κανονισμού Λιμένων περί μικρών σκαφών, ανανέωση αδειών χειριστή ταχυπλόου σκάφους, Αδειών εκμισθωτή Θ.Μ.Α.).

Αναβάλλονται κάθε είδους προγραμματισμένες εξετάσεις που διέπονται από νομοθετικές διατάξεις αρμοδιότητας Λιμενικής Αστυνομίας.

Αναστέλλεται η ανανέωση όλων των ατομικών επαγγελματικών αδειών αλιείας από λήψεως έως και 30-04-2020. Άδειες που λήγουν εντός του προαναφερόμενου χρονικού διαστήματος καθώς και άδειες με ημερομηνία λήξεως έως και 31-05-2020 παραμένουν σε ισχύ και θα ανανεώνονται από 01-05-2020 έως και 31-07-2020.

*φωτογραφία αρχείου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.