Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Φώφη Γεννηματά στο Αγρίνιο: «Βαρίδι της αριστεράς και της χώρας ο Τσίπρας»

Φώφη Γεννηματά στο Αγρίνιο: «Βαρίδι της αριστεράς και της χώρας ο Τσίπρας»


«Υπάρχει προοδευτικό ρεύμα ενάντια στις δύο όψεις της συντήρησης την παλιά δεξιά του κ. Μητσοτάκη και τη νέα δεξιά του κ. Τσίπρα», ανέφερε στο Αγρίνιο η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά που μίλησε σε συγκέντρωση του κόμματος στο Παπαστράτειο Μέγαρο.
Λίγα λεπτά μετά τις 7.30 η κυρία Γεννηματά κατέφθασε στο χώρο της ομιλίας όπου είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος. Έγινε θερμά δεκτή από φίλους και στελέχη του κόμματος ενώ στο ακροατήριο ήταν υποψήφιοι βουλευτές, υποψήφιοι ευρωβουλευτές και πολλά αυτοδιοικητικά πρόσωπα.
«Το Κίνημα Αλλαγής είναι εδώ κάθε μέρα και πιο δυνατό.Οι προοδευτικοί πολίτες ανταποκρίνονται στο κάλεσμα μας. Κάθε μέρα και περισσότεροι.Κάθε πόλη είναι και μια απάντηση. Κάθε εκδήλωσή μας είναι και ένα μήνυμα», είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εμφανώς ικανοποιημένη από τη μεγάλη παρουσία κόσμου.
Σκληρή και προσωπική επίθεση έκανε η κυρία Γεννηματά στον Αλέξη Τσίπρα: « Έχει όνομα η κρίση που βιώνει σήμερα η Δημοκρατία: Τσίπρας. Βαρίδι της αριστεράς. Βαρίδι για τη χώρα». Τόνισε πως η «χώρα χρειάζεται πολιτική ανατροπή και προοδευτική αλλαγή». Υποστήριξε πως «για μας η ΝΔ είναι ο πολιτικός και ιδεολογικός αντίπαλος μην το ξεχνάμε» και σημείωσε πως «δεν είναι λύση η επιστροφή της δεξιάς».

“Ο ΣΥΡΙΖΑ συνειδητά επιλέγει  τη λάσπη μπροστά στην ήττα που έρχεται”

Ανέφερε η κυρία Γεννηματά πως η Κυβέρνηση συνειδητά επιλέγει τη λάσπη: «Και τώρα βρίσκονται σε πανικό και απόγνωση μπροστά στην αδυναμία να υπερασπίσουν τις επιλογές και τα πεπραγμένα τους.
Καταφεύγουν στη σκανδαλοθηρία, προκειμένου να πλήξουν τον κύριο πολιτικό τους αντίπαλο που είναι το Κίνημα Αλλαγής
Επιχειρούν να φορέσουν προσωπείο για να ρίξουν στάχτη στα μάτια να πείσουν ότι είναι κάτι άλλο. Καταφεύγουν στη σκανδαλοθηρία, προκειμένου να πλήξουν τον κύριο πολιτικό τους αντίπαλο που είναι το κίνημα αλλαγής. Νοιώθουν την ανάσα μας και φοβούνται.
Οι μάχες που έχουμε να δώσουμε μπροστά μας θα γίνουν σε ένα περιβάλλον πόλωσης και σκανδαλολογίας.
Η Κυβέρνηση δεν θέλει το καθαρό πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης. Επιλέγει τη λάσπη. Αυτή είναι η συνειδητή επιλογή του Σύριζα μπροστά στην ήττα που έρχεται.
Επιλογή που ακολουθεί και βολεύει και τη ΝΔ. O επίδοξος εν αναμονή Πρωθυπουργός περιμένει απλά το ώριμο φρούτο να πέσει από το δέντρο της εξουσίας οραματιζόμενος την αυτοδύναμη νίκη του. Εμείς όμως δεν είμαστε διάτρητοι, είμαστε διάφανοι και καθαροί.
Έχουμε κάνει σημαία τη διαφάνεια, τη λογοδοσία. Για όλους και για όλα.Δεν φοβόμαστε.Δεν εκβιαζόμαστε. Δεν σιωπούμε».

“Για μας η ΝΔ είναι ο πολιτικός και ιδεολογικός αντίπαλος μην το ξεχνάμε”

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ωστόσο έστρεψε τα βέλη της και προς τη Νέα Δημοκρατία. Ανέφερε συγκεκριμένα: “Δεν είναι λύση η επιστροφή της δεξιάς. Η χώρα δεν έχει ανάγκη αποδοκιμάζοντας τον απερχόμενο Πρωθυπουργό να επιλέξει έναν επίδοξο αντικαταστάτη του που δεν έχει ουσιαστικό πρόγραμμα διακυβέρνησης και εξόδου από την κρίση.
Που προσδοκά να ολοκληρώσει τις συμφωνίες υποταγής η σημερινή κυβέρνηση, για να καθίσει αναπαυτικά πάνω σ’ αυτές και να διαχειριστεί τα πράγματα.
Η ΝΔ εκφράζει και σήμερα ότι πιο συντηρητικό και οπισθοδρομικό για τον τόπο.
Είναι η σημερινή ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης που θεωρούν ότι οι ανισότητες είναι φυσικό φαινόμενο. Που θέλουν να κόψουν κι άλλο τις δαπάνες για το κοινωνικό κράτος. Δεν πιστεύουν στο εθνικό σύστημα υγείας.
Για μας η ΝΔ είναι ο πολιτικός και ιδεολογικός αντίπαλος μην το ξεχνάμε.
Εμείς είμαστε η πραγματικά προοδευτική δύναμη που στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά τους.
Μια λύση υπάρχει για αυτούς που θέλουν να τελειώσουν με τον κ Τσίπρα. Να ψηφίσουν Κίνημα Αλλαγής.
Ο κ. Τσίπρας φεύγει, όχι άλλο δεξιά το τιμόνι. Δεν χρειαζόμαστε «ρετρό» κυβερνήσεις, επιστροφή στο χθες ,κοιτάμε προς το μέλλον”.

“Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέα περιπέτεια”
«Όλο και περισσότεροι Έλληνες και Ελληνίδες αντιλαμβάνονται ότι Το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι : Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέα περιπέτεια.
Έχουμε πόλεμο με τον λαϊκισμό και τη συντήρηση. Και στον πόλεμο πάμε ενωμένοι και αποφασισμένοι», ανέφερε η κυρία Γεννηματά.
Καταλήγοντας είπε τα εξής: «Η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής, είναι ψήφος εμπιστοσύνης στο αύριο. Η ολομέτωπη επίθεση που δέχεται η παράταξη μας είναι προσπάθεια να ανακοπεί η επανεκκίνηση και αναγέννηση της, η ανάδειξη της σε καταλύτη των μετεκλογικών εξελίξεων. Φέρνει, όμως το αντίθετο ακριβώς αποτέλεσμα. Τη συσπείρωση της βάσης μας που αμύνεται σθεναρά. Και παράλληλα ανοίγει το δρόμο επιστροφής σε δυνάμεις που συγκυριακά εγκατέλειψαν το χώρο μας. Και σε νέες δυνάμεις που διακρίνουν στον πολιτικό μας λόγο την ενωτική στάση μας και την προοδευτική και βιώσιμη προγραμματική μας πρόταση, την ελπίδα να γεννιέται ξανά.
Ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα.Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με αυτούς που αηδιασμένοι από την εικόνα της πολιτικής αρένας προσανατολίζονται στην αποχή.Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με αυτούς που στήριξαν μαζικά τον ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα διαψεύδονται οικτρά οι ελπίδες τους. Και δεν μιλώ φυσικά για αυτούς που επέλεξαν τα φθηνά ανταλλάγματα προσωπικής απολαβής.Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με αυτούς που ενώ ανήκουν παραδοσιακά στη δημοκρατική παράταξη αναζητούν στο πρόσωπο του Μητσοτάκη σωτηρία από τον Τσίπρα, αγνοώντας στην αγωνία τους ότι αποτελούν τις δυο όψεις του ίδιου αδιεξόδου.Με όλους αυτούς θα συναντηθούμε στο δρόμο για τις εκλογές.Θα τους μιλήσουμε για το όραμα και την απόφασή μας να βγάλουμε ξανά μπροστά την Ελλάδα, τον πολίτη , τη νέα γενιά.Θα τους απαντήσουμε στην απαίτηση τους για αλλαγή και αξιοπρέπεια,
Και πάνω απ’ όλα θα τους πείσουμε ότι ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα».

 

 

 

    

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

10 Σχόλια

 1. Κώστας

  Περισσότερο κόσμο είχε ο Σταύρος ο Καμμένος προχθές …

 2. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΖΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΗ!!!!!

  ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!
  ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΜΕ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑΡΑ
  ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
  ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ
  ΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.
  ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΟ….

 3. α

  O Περιφερειάρχης κατσιφάρας σε πόσες βάρκες πατάει και πιοόν πάει δουλέψει τελικά: Αφού είναι υποψήφιος του τσίπρα
  πως μπορεί να είναι και με τηνΓεννηματά που κάνε σκληρή κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ; Θα τρελλαθούμε;
  Μπλέξαν οι γραμμές και υπάρχει σύγχυση και υποψίες για μεγάλλη συναλλαγή. γίνονται αστείοι όλοι τους και ένας ένας ξεχωριστά.Μαύρο και ΟΥΣΤ θεομπαίχτες όλοι σας……..

 4. Ανώνυμος

  Σιγά τα αυγά Πορθητή
  Άραξε στα κυβικά σου (6%), πάρε τη Χριστίναρα και την αισθητική σας και….. Γεια σου

 5. Ανώνυμος

  Αφού δεν στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τη Χριστίνα αυτή θα τον….καταλάβει (κατάληψη- διευκρινίζω λόγω των Ελληνικών κάποιων)
  Δεν καταλαβαίνετε ότι το 6% θα αφομοιωθεί από το 36%;

 6. ΝΙΚΟΣ

  Όλοι μαζί για την κουτάλα σύντροφοι, για να ξαναρχίσουμε τις μάσες και τις ρεμούλες. Ελπίζουμε ο κόσμος να ξέχασε τις παλιές μας κλεψιές, εξάλλου ο Έλληνας έχει κοντή μνήμη.

 7. Ανώνυμος

  ΒΑΡΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ EΠΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΤΕ !!!! CHRISTOS

 8. Τάκης Μ.

  Αφού ο Κατσιφάρας που είναι Τσίπρας ήταν εκεί γιατί δεν ήταν και αυτός που τον κατηγορούν για τυχοδιώκτη και για προδότη;
  Πρόβλεψη. Έχει να γίνει μεγάλος χαμός. Θα κλάψουνε μανούλες και παιδιά……..

 9. Johnny68

  Κύριε roditi δεν είδαμε να σας ανησυχούν τα δικά σας ακροδεξιά απολειφαδια, μάλλον θα βρίσκονται στο φυσικό τους χώρο!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.