Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

«Λογικά θα βάλουν και κουφώματα στον Παρθενώνα»: Χαμός στο Twitter με το τσιμέντο που έριξαν στην Ακρόπολη για τα ΑμεΑ

«Λογικά θα βάλουν και κουφώματα στον Παρθενώνα»: Χαμός στο Twitter με το τσιμέντο που έριξαν στην Ακρόπολη για τα ΑμεΑ

Ένας χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες στο Twitter, καθώς άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φωτογραφίες από το… τσιμέντωμα της Ακρόπολης, στο πλαίσιο των έργων για την πρόσβαση στον Ιερό Βράχο των ατόμων με δυσκολία στην κίνηση.

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι εργασίες στην Ακρόπολη, στο πλαίσιο του έργου «Διαμόρφωση Διαδρομών στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης για άτομα με δυσκολία στην κίνηση», όπως πληροφορεί με ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Πρόκειται για έργο, βέβαια, για το οποίο το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) είχε γνωμοδοτήσει ομόφωνα θετικά τον περασμένο Μάιο, οι πρώτες εικόνες, ωστόσο, που κυκλοφορούν και δείχνουν να έχει πέσει τσιμέντο σε αρκετά σημεία του αρχαιολογικού χώρου, αν μη τι άλλο, ξενίζουν…

Στο Twitter, ιδιαίτερα, γίνεται ένας χαμός, με πολλούς να τα βάζουν με το υπουργείο και την κυβέρνηση και άλλους να γράφουν πως έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο για τα ΑμεΑ, η πρόσβαση των οποίων στον Ιερό Βράχο είναι πολύ δύσκολη.

gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Anonimos

    Γιατί καταστρέφουν αυτά που οι Έλληνες πριν από Αιώνες έφτιαξαν,τότε που οι λαοί έμεναν σε τσαντίρια! Οι Νεοέλληνες γιατί δεν μπορούν να διατηρήσουν και παραχαρασουν την Ιστορία με εντολές έξωθεν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.