Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, 2020

Το “Luben” είδε γιόγκα με κατσίκια και συνδύασε Αγρίνιο με Ινδία!

Αν ήμασταν λίγο λαϊκιστές θα αναφωνούσαμε «Αλητεία! Αίσχος!» και θα παραθέταμε και μερικές αρρώστιες αλλά δεν είμαστε. Αντίθετα, είμαστε Αγρινιώτες, δηλαδή οι πιο καλόβολοι επαρχιώτες που, αν και θεωρούμαστε κάτι σαν κατσαπλιάδες, όχι μόνο σπάμε πλάκα όταν μας κράζουν αλλά στην πραγματικότητα εμείς λέμε χειρότερα πράγματα για τους εαυτούς μας.

Αυτή τη φορά το συμπαθέστατο «Luben» μας προτίμησε στο θέμα https://luben.tv/stream/159850 , για την τάση της γιόγκα που προτείνει τον συνδυασμό της με μικρά κατσικάκια που φέρνουν ευεξία, φενγκ σούι, τάι νούι και δεν ξέρουμε και μεις πως λέγονται αυτά. Βλέπετε,  ήμασταν μέχρι πρόσφατα της Εκκλησίας, τώρα απογαλακτιζόμαστε και παίρνουμε τον ίσιο τον δρόμο.

Το αστείο που έχει επιλεγεί είναι ο συνδυασμός Αγρινίου με Ινδία, μόνο στον τίτλο όμως καθώς μέσα στο ρεπορτάζ όσο κι αν ψάξαμε Αγρίνιο δεν βρήκαμε.

Ας είναι, και πάλι λεζάντα μας έκανε το «Luben», εδώ από μόνοι μας βάζουμε άγρια θηρία να κοιμούνται στα πλακάκια της Παπαστράτου, αυτό θα μας πειράξει;

Μόνο δύο παρατηρήσεις καθαρά σε τεχνοκρατικό επίπεδο: πρώτον, εδώ στα μέρη μας κατσικάκια-νανάκια από τη Νιγηρία είναι αδύνατον να βρεις. Και να υπήρχαν θα έμπαιναν όπως είναι στις τεράστιες πίτες που φτιάχνουμε και τις γεμίζουμε με κοντοσούβλια(ή… κοντοσούφλια!).

Δεύτερον, τα άλλα κατσίκια, τα κανονικά,  δεν απαντώνται στο Αγρίνιο. Η πόλη είναι φλατ, μέσα στον κάμπο και τα κατσίκια προτιμούν πλαγιές, τραχανοπλαγιές και πουρνάρια. Και γκρεμίλες, σαν εκείνη που στεκόταν εκείνο το δύστυχο που ήθελε να το κατεβάσει η Μπαλατσινού.

Μην βγει η βρώμα ότι το «Luben» ξέρει από κατσίκια όσα και η Μπαλατσινού ε;

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Αρτέμης STIHL ο καδοφύλαξ

    Όταν το λούμπεν ανακαλύψει το φρούτο Akis που ευδοκιμεί στο Αγρίνιο θα καταλάβουμε τι σημαίνει τρολάρισμα.

  2. spiros

    Νομίζω τα μοσχαράκια θα ταίριαζαν καλύτερα για το νομό……
    Υ.Γ Θα μπορούσαν να φωτογραφηθουν με φόντο το υπερπεπειγον έργο στην Κλεισούρα που έχει και γκρεμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.