Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Mεταγραφικά σενάρια με Τσέζαρεκ και Δάρλα

Mεταγραφικά σενάρια με Τσέζαρεκ και Δάρλα

Μεταγραφικά σενάρια στον Παναιτωλικό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσίευσε στο χθεσινό της φύλλο η εφημερίδα ΠΟΛΙΤΕΙΑ μεταγραφικοί στόχοι είναι οι Τσέζαρεκ και Δάρλας. Ο κροάτης φορ του Άρη μάλιστα φέρεται να έχει κάνει επαφές με την ομάδα όπως και 27χρονος αγρινιώτης αμυντικός που μετά το σύντομο πέρασμά του από τη γαλλική Μπρεστ αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στον Ατρόμητο. Οι κινήσεις αυτές βέβαια θα προωθηθούν σε περίπτωση που η ομάδα ανέβει στην Super Leagυe.

Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη  ο αγώνας του Σαββάτου

Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη θα είναι οριστικά ο αγώνας του Σαββάτου στην Κομοτηνή μεταξύ Πανθρακικού-Παναιτωλικού λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων. Έτσι λοιπόν οι τυχεροί θα είναι μόνο όσοι ταξιδέψουν προς τη Κομοτηνή ή όσοι επιλέξουν να ακούσουν το παιχνίδι μέσω ραδιοφώνου ή διαδικτύου από μέσα ή δημοσιογράφους που δεν θα απεργούν την ημέρα εκείνη.

 

Xρηματικά πρόστιμα στον Παναιτωλικό

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League και Football League 2 έριξε πρόστιμα σε πολλές ομάδες αλλά τη μερίδα του λέοντος στον Παναιτωλικό.
Στην ΠΑΕ Παναιτωλικός για τον αγώνα της 21ης Φεβρουαρίου με τον ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα επιβληθήκαν οι εξής πειθαρχικές ποινές α) του χρηματικού προστίμου των χιλίων πεντακοσίων ευρώ για ρίψεις βεγγαλικών, β) του χρηματικού προστίμου των χιλίων πεντακοσίων ευρώ για ρίψεις αντικειμένων και γ) του χρηματικού προστίμου των δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ για είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο κατ΄ εξακολούθηση. Συνολική χρηματική ποινή 16500 ευρώ.
Για τον αγώνα της 6ης Μαρτίου με τη Βέροια επιβλήθηκε στην ΠΑΕ Παναιτωλικός η πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των 1200 ευρώ, για άναμμα βεγγαλικών.Σημειώτεον εξάλλου ότι η πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των 1200 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.