Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2020

Mε επιτυχία η συνεστίαση της Ιστορικής- Αρχαιολογικής Εταιρείας

istoriki-arxaiologiki-etaireiaΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Ιστορικής και Αρχαιολογικής Εταιρείας Δυτικής Στερεάς Ελλάδας
Έγινε με επιτυχία την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου η πρώτη μετά από πολλά χρόνια συνεστίαση των μελών και φίλων της Ιστορικής και Αρχαιολογικής Εταιρείας Δυτικής Στερεάς Ελλάδας στο Μεζεδοπωλείο ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ,στο Αγρίνιο.
Η συνεστίαση αυτή αποτελεί τη συνέχεια μιας σειράς επιτυχημένων πολιτιστικών εκδηλώσεων της Εταιρείας με σκοπό την καλλίτερη γνωριμία και σύνδεση των συμπολιτών μας που συμμετέχουν στις προσπάθειες της Ιστορικής και Αρχαιολογικής Εταιρείας,με την ευκαιρία του καινούργιου χρόνου 2015 και των Απόκρεω.
Έλαβαν μέρος στην συνεστίαση 70 μέλη και φίλοι της Εταιρείας και για την οικονομική ενίσχυση της έγινε μια μικρή λαχειοφόρο με την οποία δόθηκε η ευκαιρία στους μετέχοντες να κερδίσουν με συμβολικό τίμημα τα αξιόλογα βιβλία των εκδόσεων της Εταιρείας αλλά και ορισμένων άλλων φίλων της που τα πρόσφεραν αφιλοκερδώς.
Το μουσικό πρόγραμμα της εκδήλωσης πρόσφεραν αφιλοκερδώς οι καθηγητές μέλη και φίλοι της Εταιρείας Ντίνος Κολοβός και Χρίστος Ματσούκας και τους οποίους ευχαριστούμε για την προσφορά τους.
Αγρίνιο 20 Φεβρουαρίου 2015
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.