Τετάρτη, Ιανουάριος 16, 2019

Mαθητές του Αγρινίου συζήτησαν με τον Φάνη Κακριδή

kakridis
To πρωί του περασμένου Σαββάτου, 2 Ιουνίου 2018, στο κτίριο της πρώην Τράπεζας της Ελλάδος στο Αγρίνιο πραγματοποιήθηκε μια εξαιρετική εκδήλωση για την Ελληνική Γλώσσα.
Μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της περιοχής Αγρινίου, στο κέντρο της αίθουσας, συμμετείχαν σε μια ανοικτή συζήτηση με τον διακεκριμένο ομότιμο Καθηγητή Κλασσικής Φιλολογίας κύριο Φάνη Κακριδή.
Τα ερωτήματα των παιδιών και οι απαντήσεις του Καθηγητή προκάλεσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε όλους , γονείς και εκπαιδευτικούς, που παρακολούθησαν τη συζήτηση.
Διοργανωτής ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιτωλοακαρνανίας (έδρα Αγρίνιο). Η εκδήλωση αυτή είναι ουσιαστικά η κατάληξη του φετινού κύκλου των δωρεάν μαθημάτων με παρόμοια θεματική του Εργαστηρίου «Λόγος και Τέχνη» που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της κας Ειρήνης Γιοπάνου, που είναι Οργανωτική Γραμματέας του Συνδέσμου.
Συγχαρητήρια αξίζουν στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ευθύμιο Αδάμη, στην Οργανωτική Γραμματέα Ειρήνη Γιοπάνου, Υπεύθυνη του εργαστηρίου «Λόγος και Τέχνη» αλλά και σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Φιλολόγων Αιτωλοακαρνανίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.