Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2020

2+1 θεραπείες για αναδιαμόρφωση προσώπου και σώματος από τα Medical Anti – Aging Center

Όσο τα χρόνια περνούν το τοπικό πάχος, η χαλαρότητα στο πρόσωπο, οι δυσχρωμίες και οι πανάδες και γενικά η ποιότητα του δέρματος μεταβάλλεται. Αιτία για αυτήν την κατάσταση μπορεί να είναι οι ρύποι της ατμόσφαιρας, η ποιότητα του δέρματος, οι κακές συνήθειες ή η πρόωρη γήρανση.

Ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου

Η πιο δημοφιλής αντιγηραντική θεραπεία είναι η μεσοθεραπεία προσώπου! Κατάλληλη ακόμα και για ηλικίες κάτω των 40 που αντιμετωπίζουν πρόωρη γήρανση και θέλουν να χαρίσουν μία μόνιμη φρεσκάδα και νεανικότητα στο πρόσωπό τους.

Πρόκειται για μία ανώδυνη ενέσιμη μέθοδο πολύ σύντομη. Πριν την εφαρμογή της, η γιατρός χρησιμοποιεί τοπικά, μία αναισθητική κρέμα, ώστε να έχετε μία άνετη θεραπεία χωρίς καμία ενόχληση. Το μείγμα των ουσιών που εκχέονται περιέχουν υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία. Επιλέξτε την για όλο το πρόσωπο, τα μάτια, τον λαιμό, το ντεκολτέ.

Απαλλαγή από τις πανάδες και τις δυσχρωμίες

Υπάρχουν τεχνικές που μπορούν να απαλύνουν και εν τέλει να εξαφανίσουν τις πανάδες προσώπου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τη σωστή τεχνική για εσάς.

Η λεύκανση προσώπου με laser είναι μία δημοφιλής επιλογή που μειώνει τις πανάδες, σταθεροποιώντας την έκκριση της μελανίνης. Η θεραπεία είναι εφικτή για κάθε τύπο δέρματος, δεν προκαλεί φωτοευαισθησία και παράλληλα βελτιώνει και τις ουλές.

Το laser της αμερικάνικης εταιρείας Candela με έγκριση FDA είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά laser που μειώνουν τις πανάδες, αφού εστιάζει αποκλειστικά στο σημείο της βλάβης μέσα από την ακτίνα υψηλής έντασης.

Οι γειτονικοί ιστοί της περιοχής δεν προσβάλλονται καθόλου από την ίνα του laser αφού απορροφάται από την μελανίνη που συγκεντρώνεται στην πανάδα. Μετά την εφαρμογή, μέρα με την μέρα θα βλέπετε θεαματικές αλλαγές.

Σύσφιξη κοιλιάς

Τα Medical Anti-Aging Center σας προτείνουν την LIPOMOTION SYSTEM για την σύσφιξη κοιλιάς, εφαρμόζοντας διάλυμα χολικού οξέος. Χρησιμοποιώντας ως όπλο το χολικό οξύ και με απόλυτα φυσικές διαδικασίες το λίπος αφαιρείται και διαλύεται στην περιοχή της κοιλιάς. Συνδυάστε τη θεραπεία με σωστή διατροφή και άσκηση για θεαματικά αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερα μέσα από το επίσημο site του Δερματολογικού – Αισθητικού Κέντρου Medical Antiaging Center.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.