Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Μεγάλο Αυγουστιάτικο γλέντι στο Αγράμπελο

avgoustiatiko glenti agrampelo
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Σύλλογος Αγραμπελιωτών διοργάνωσε μεγάλο γλέντι με Dj τον Νίκο Xαραλάμπους και μοίρασε σε όλους τους επισκέπτες το περίφημο βλάχικο γαμήλιο φαγητό.

Η εκδήλωση έγινε στη πλατεία στο Αγράμπελο, το Σάββατο 16 Αυγούστου 2017 το βράδυ και όσοι βρέθηκαν εκεί το διασκέδασαν με την καρδιά τους και χόρεψαν μέχρι το πρωί.

Αρχικά τον κόσμο καλωσόρισε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Δημήτρης Μπολίκας και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση.

Αμέσως μετά η Γενική Γραμματέας κα Βούλα Φέρρα, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, είπε:

«Αγαπητοί Συγχωριανοί καλησπέρα.
Σ’ αυτή την ωραία βραδιά η φωτεινή διασκέδαση μας θα είναι λίγο διαφορετική λόγου κρίσης αλλά με τη βοήθεια του Dj Νίκου Χαραλάμπους απο την Ρίγανη, το κέφι και φέτος θα είναι μεγάλο.
Ευχαριστούμε που και φέτος μας τιμάτε με την παρουσία σας και που γεμίσατε και πάλι το χώρο της Πλατείας.

Ευχαριστίες:
-Σε όσους πρόσφεραν προβατίνες για το γαμήλιο γεύμα, τους μαγείρους, τον αρτοποιό Κώστα Μίχα από την Παλαιομάνινα για το ψωμί τα γλυκά.
-όλους όσους εργάστηκαν για τη διοργάνωση και την επιτυχία των εκδηλώσεων και όσους τις υποστήριξαν με την παρουσία τους, και οποιοδήποτε άλλο τρόπο.
-Ακόμα ευχαριστίες για όλα τα παιδιά που δούλεψαν σκληρά.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο αξιοσέβαστος ιερέας, ο παπά-Βασίλης Πόπης, η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας κα Χριστίνα Σταρακά, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερ. Γαλούνης και ο πρόεδρος Τ.Κ Αγραμπέλου Δημήτρης Τάγκας.

Ήταν εκεί: ο αξιοσέβαστος ιερέας, ο παπά-Βασίλης Πόπης, πρωθιερέας στον Άγιο Σπυρίδωνα Πειραιά, ο πρόεδρος Τ.Κ Αγραμπέλου Τάγκας Δημήτριος η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερ. Γαλούνης, ο αντιδήμαρχος Θεόδωρος Λιβάνης, ο Κώστας Κυριάκος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κώστας Γεωργούλας.
Ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας Γιάννης Τέγας, ο π. δήμαρχος Αστακού Στάικος Παναγιώτης, ο π. Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Λαϊνάς Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος Τ.Κ Χρυσοβίτσας Χρόνης Γιάννης, κ.α.

Πηγή: xiromeronews.blogspot.gr

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.