Δευτέρα, 21 Ιουνίου, 2021

Μέρα ντροπής για το τοπικό ποδόσφαιρο (βίντεο)

Μέρα ντροπής για το τοπικό ποδόσφαιρο (βίντεο)

Σοβαρά επεισόδια στο Ναυπακτιακός- ΑΕΜ. Διακόπηκε καθώς η Αστυνομία αδυνατούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του. 
Μέρα ντροπής για το τοπικό ποδόσφαιρο η σημερινή καθώς ο αγώνας Ναυπακτιακός Αστέρας- Α.Ε. Μεσολογγίου, των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ, διακόπηκε λόγω σοβαρών επεισοδίων, καθώς φίλαθλοι των δύο ομάδων επιδόθηκαν σε πετροπόλεμο.
Σύμφωνα με τις νεώτερες πληροφορίες τραυματίστηκε μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΜ ελαφρά στο κεφάλι και φίλαθλοι του Ναυπακτιακού, σύμφωνα με τις πληροφορίες μάλιστα υπήρξε τραυματισμός ανηλίκου που συνοδευόταν από τον πατέρα του. Στο γήπεδο έσπευσε ασθενοφόρο για να παραλάβει το μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΜ ενώ το παιδάκι μεταφέρθηκε από τον πατέρα του. Ζημιές επίσης έγιναν σε αυτοκίνητα και σε λεωφορείο.
Στο φύλλο αγώνα κατεγράφη ότι έγιναν συμπλοκές φιλάθλων των δύο ομάδων και η αστυνομία δεν ήταν σε θέση να εγγυηθεί τη διεξαγωγή του αγώνα με αποτέλεσμα να διακοπεί.
Η τύχη του αγώνα θα κριθεί στα αρμόδια όργανα της ΕΠΣΑ, ωστόσο να σημειωθεί πως βάση των κανονισμών προβλέπεται τιμωρία στις δύο ομάδες και να διεξαχθεί στο μέλλον ο αγώνας από το σημείο που σταμάτησε.

nafpaktianews.gr 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.