Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Mετά το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι διεκδικεί Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου

Mετά το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι  διεκδικεί Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου

Όχι μόνο το Αγρίνιο αλλά και το Μεσολόγγι διεκδικεί Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Μεσολογγίου, μετά από μακρά περίοδο επεξεργασίας και διαβούλευσης με τις επιχειρήσεις του εμπορικού συλλόγου , κατατέθηκε ένας ολοκληρωμένος φάκελος υποψηφιότητας για το πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» του Ε.Π. 2014-2020.
Η πρόταση περιλαμβάνει παρεμβάσεις στις προσόψεις των καταστημάτων, αλλαγή του οδοφωτισμού κατά μήκος των δρόμων, σταθμούς ενοικίασης ποδηλάτων, κλιματιζόμενες στάσεις αστικής συγκοινωνίας κι αναπλάσεις της οδού Θυσίας, των πλατειών Κένεντυ και Πέντε Πρωθυπουργών. Παράλληλα περιλαμβάνει εγκατάσταση δωρεάν WiFi για την χρήση εφαρμογών που θα διευκολύνουν τα καταστήματα στην ανακοίνωση των ειδικών εκπτώσεών τους.
Σε κοινή τους δήλωση ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνοςκαι ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου Βασίλειος Σπυρόπουλος αναφέρουν: «Η προσπάθεια που καταβλήθηκε ήταν κοινή, προσπερνώντας γραφειοκρατικές διαδικασίες. Έγινε δε στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας και επικοινωνίας. Ο ολοκληρωμένος φάκελος που κατατέθηκε, πιστεύουμε πως θα είναι μια από τις 30 προτάσεις που θα εγκριθούν πανελλαδικά, προς όφελος τόσο των επιχειρηματιών όσο και των δημοτών ή επισκεπτών».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.