Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Στην ΑΕ Ευηνοχωρίου οι Καλαβριζιώτης και Τσαλαφούτας

Τεράστια μεταγραφική κίνηση για την ομάδα του Ευηνοχωρίου καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Ανδρέα Καλαβριζιώτη και πλέον για τη νέα χρονιά θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομώνυμη ομάδα.

Ο Καλαβριζιώτης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο Αντιρρίου όπου αγωνιζόταν πέρσι, έχει πλούσια παρουσία στα πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής και πολύχρονη παρουσία στην μεγάλη κατηγορία του Νομού της Αιτωλοακαρνανίας σε συλλόγους όπου πρωταγωνιστούσαν.

Πέραν από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, ως απόφοιτος ΤΕΦΑΑ θα αποτελεί το βασικό συνεργάτη του προπονητή Θανάση Διαμαντόπουλου τόσο στο στάδιο της προετοιμασία όσο και καθ’ όλη την χρονιά.

Περαιτέρω ο Ανδρέας Καλαβριζιώτης θα είναι ο υπεύθυνος των νέων τμημάτων υποδομής της ομάδας με βοηθό τον επίσης ποδοσφαιριστή της ομάδας, Θανάση Μιχαλόπουλο ο οποίος είναι κάτοχος πτυχίου προπονητή UEFA C.

Απέκτησε τον αμυντικό Παναγιώτη Τσαλαφούτα

Σε μια ακόμα προσθήκη προχώρησε η ομάδας του Ευηνοχωρίου καθώς απέκτησε τον αριστερό ακραίο αμυντικό Παναγιώτη Τσαλαφούτα ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στο Εθνικό Γουριάς και παλαιότερα στην Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά.

Πηγή: aitosports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.