Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Μετανιωμένος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Κακώς τάζαμε 13η σύνταξη

Μετανιωμένος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Κακώς τάζαμε 13η σύνταξη

metaniwmenos-bouleutis-suriza-kakws-tazame-13i-suntaksi-w_lΜετανιωμένος για όσα έχει υποσχεθεί κατά καιρούς ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Δημαράς (που κατάγεται από το Μεσολόγγι).
Μιλώντας το πρωί της Κυριακής στο ΣΚΑΙ, ο προερχόμενος από τους Οικολόγους βουλευτής, κληθείς να σχολιάσει τις νέες περικοπές συντάξεων και τις προεκλογικές υποσχέσεις του κυβερνώντος κόμματος, παραδέχτηκε ότι «κακώς λέγαμε για 13η σύνταξη».
Όπως είπε, «δεν υπήρχε άλλος τρόπος» από τις περικοπές των συντάξεων, δήλωσε ότι ο ίδιος έχει κάνει την αυτοκριτική του και απέδωσε τις μειώσεις στις «παθογένειες» του ασφαλιστικού.
«Τότε γιατί χαρακτηρίζατε τους προηγούμενους που έκαναν αντίστοιχες περικοπές ως γερμανοτσολιάδες;», αναρωτήθηκε ο Σπύρος Λυκούδης (Ποτάμι) με τον κ. Δημαρά να μην απαντά.
Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος βουλευτής έχει κάνει στο παρελθόν αντίστοιχη δήλωση για τις υποσχέσεις περί κατάργησης ΕΝΦΙΑ, ενώ ανήκει στη μερίδα εκείνη των βουλευτών και υπουργών που δηλώνουν ότι «θρηνούν, αλλά ψηφίζουν» όλα τα μέτρα.

thetoc.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Σάκης

    Κι εγώ όπου σε πετύχω ξύλο θα σε φορτώσω χωρίς τύψεις….παλιο-ψεκασμένε βουλευτή.

  2. γα

    Κακώς σας ψηφισαν οι σανοφάγοι που σας πίστεψαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.