Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγη ώρα, περί τις 2.15 της Κυριακής 11/6, στη Γέφυρα Αχελώου επι της εθνικής οδού Αγρινίου-Αμφιλοχίας.
Συγκεκριμένα, υπήρξε σφοδρή μετωπική σύγκρουση δυο οχημάτων. Υπήρξε εξάλλου εγκλωβισμός της γυναίκας οδηγού του ενός.
Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση Πυροσβεστικής, ΕΚΑΒ και αστυνομίας την ώρα που στην περιοχή βρέχει καταρρακτωδώς. Αναπόφευκτα υπήρξε και διακοπή κυκλοφορίας.
Η γυναίκα απεγκλωβίστηκε και διακομίσθηκε, τραυματισμένη σοβαρά στο πόδι, στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Είναι σύζυγος γνωστού αυτοδιοικητικού που έσπευσε στο σημείο του συμβάντος .
Στο Νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκαν και οι δύο επιβάτες του άλλου οχήματος, αγροτικού, που ενεπλάκη στο τροχαίο που συνέβη στο τέλος της γέφυρα, στην πλευρά της Στράτου. Φέρουν ελαφρείς τραυματισμούς.
Για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος ενεργείται η προανάκριση από τις αστυνομικές αρχές.
4 Σχόλια
Ότι θελει κάνει ο καθένας…όπως θέλει οδηγεί…καποτε έβλεπες Αστυνομία στους δρόμους…..!Κρίμα για την χώρα μας να έχουμε αυτό το μακελειό στους δρόμους….!
Δυστυχώς η υπευθυνότητα στην οδήγηση ΔΕΝ Υπάρχει! Όλοι τρέχουν να προλάβουν. Τι να προλάβουν δεν ξέρω!!! Τον Θάνατο;
Άναρχη οδήγηση = Θάνατος. Η Αστυνόμευση στα Επαρχιακά Δίκτυα Ανύπαρκτη Δυστυχώς. Όλοι στην κοσμάρα τους!!! Κάποτε η Τροχαία έκοβε την φορά αυτών που έκαναν αγώνες και πατήματα παράνομα σε χώρους Δημόσιους. Τώρα δυστυχώς δεν λειτουργεί τίποτα παρά μόνο η Ασυδοσία και οι απειλές. Στην παλιά Αστυνομία Απειλές δεν χωρούσαν!!! Όσοι ήταν παράνομοι αυτόφωρο και μέσα!!! Και όταν έβγαιναν έξω ήταν χωρίς αυτοκίνητο, χωρίς δίπλωμα και χωρίς πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας.
Επιτρέψτε μου οι δύο ανώνυμοι να διαφωνήσω κάπως επί της ουσίας, που λέγαμε και στα αμφιθέατρα. Η “οδηγητική παιδεία” δεν υπόκειται σε αστυνομική εποπτεία. Ή την έχουμε, ή δεν την έχουμε! Πες ότι υπάρχουν κάθε τρία – φερ’ ειπείν – χιλιόμετρα αστυνόμοι που κόβουν κλήσεις με αυστηρότητα και πειθαρχία. Από το ένα μέχρι το τρίτο χιλιόμετρο, άτομα που οδηγούν χωρίς “οδηγητική παιδεία”, επιτρέψτε μου να πιστεύω, ότι είναι ικανά να προκαλέσουν όχι ένα, αλλά δύο τροχαία! Και μην σας πω, ότι μπορεί και να ευοδωθεί η αλητεία τους από την υπερβολική αστυνόμευση!!
Και μην μου πείτε: ” αν ήξερε ότι θα πληρώσει ένα πολύ γερό, ένα εξουθενωτικό πρόστιμο σας λέω εγώ, να δεις πως δεν θα έτρεχε” ! ! Πολύ εύκολο το αντεπιχείρημα: Εδώ ξέρεις ότι θα πληρώσεις με την ζωή σου και δεν συμμορφώνεσαι! ! ! Υπάρχει αυστηρότερο “πρόστιμο” από τη ζωή σου ;;;;;;;;
Ας μην λέμε λοιπόν, τα τετριμμένα! Ας προβληματιστούμε βαθύτερα!
Τι παίζει εδώ … Σχολιάζω και δεν το ξέρω …