Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, 2022

Μητροπολίτης Κοσμάς: γιατρός από Βόλο καθοδηγεί μοναχή που τον κουράρει, υποστηρίζει δημοσίευμα

Μητροπολίτης Κοσμάς: γιατρός από Βόλο καθοδηγεί μοναχή που τον κουράρει, υποστηρίζει δημοσίευμα

Κρίσιμες στιγμές για την υγεία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, αφού η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

Ο Σεβασμιώτατος βρίσκεται από τις 21 Νοεμβρίου στο σπίτι του, στο Αγρίνιο, με κορωνοϊό, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει την κατάσταση χωρίς να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Σεβασμιώτατος βρίσκεται ανάμεσα σε συγγενικά του πρόσωπα, τον αδελφό του και τα ανίψια του, ενώ συμβουλές για την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη λαμβάνει από γιατρό του Βόλου, ο οποίος καθοδηγεί μια μοναχή γιατρό, που είναι κοντά στον Μητροπολίτη για να τον φροντίζει.

Κανένας από το περιβάλλον της Μητρόπολης δεν γνωρίζει ακριβώς την κατάσταση του Σεβασμιωτάτου, ενώ αργά τη νύχτα της Δευτέρας συνεργάτες του Μητροπολίτη είχαν φροντίσει να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στον Ευαγγελισμό, κάτι που τελικά ακυρώθηκε, με τη δικαιολογία ότι ο ίδιος δεν θα ήθελε να διακομισθεί σε νοσοκομείο.

Το οξυγόνο του Σεβασμιωτάτου, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του ope.gr, παρουσιάζει ικανές πτώσεις, ώστε να χρήζει υποστήριξης οξυγόνου, αφού έχει πέσει και στο 88.

ekklisiaonline.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΟΥΡΑΣ

    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ. ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.