Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Μόνο δύο θέσεις μόνιμων ιατρών εγκρίθηκαν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου

Μόνο δύο θέσεις μόνιμων ιατρών εγκρίθηκαν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου

Έντονος προβληματισμός για την περικοπή θέσεων καρδιολόγου και ορθοπεδικού Από την Διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου “Χατζηκώστα” του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας, ανακοινώθηκε ότι στην τελική κατανομή της προκήρυξης των μονίμων θέσεων προς πρόσληψη ιατρών στα νοσοκομεία της χώρας, εγκρίθηκαν από τις προτεινόμενες αρχικές τέσσερις θέσεις μόνο δύο για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου και συγκεκριμένα ενός Χειρουργού και ενός Γυναικολόγου.

Ταυτόχρονα περικόπηκαν οι θέσεις ενός Καρδιολόγου και ενός Ορθοπεδικού, γεγονός που δημιουργεί έντονο προβληματισμό και ανησυχία για το μέλλον και την προοπτική της Καρδιολογικής Κλινικής (εντός του 2020 συνταξιοδοτείται ο Διευθυντής της) και του Ορθοπεδικού τμήματος της Χειρουργικής Κλινικής που έχει μείνει πλέον με δυο ιατρούς, μετά τη συνταξιοδότηση του Διευθυντή του.

Παρά τις δεσμεύσεις των αρμοδίων προς την Διοίκησή του Νοσοκομείου και τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου ότι όλα «βαίνουν καλώς», το τελικό αποτέλεσμα μας απογοητεύει ” αναφέρει η ανακοίνωση της Διοίκησης του νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Καλεί παράλληλα “ την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και την 6η ΥΠΕ να επανεξετάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτή την απόφαση και να προχωρήσει στην προκήρυξη των ειδικοτήτων που περικόπηκαν , καθότι αυτές είναι άκρως απαραίτητες για το παρόν και το μέλλον του Νοσοκομείου μας”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Kostas_Nikolaou

    Ο μόνος έντονος προβληματισμός είναι ως πότε για πολιτικά κ τοπικά συμφέροντα θα συνεχίζει να λειτουργει το συγκεκριμένο ίδρυμα ως νοσοκομείο μιας και για παρανυχίδα μας στέλνουν στο Αγρίνιο.
    Τι μηχανήματα αγοράζονται και θέσεις βγαίνουν κ τρίχες, 3 φορες πήγα σε εφημερία για διαφορετικούς λογους κ τις 2 με παρέπεμψαν στο Αγρίνιο γτ δν είχαν εφημερεύοντα.Τότε τι υπάρχεις ή εφημερεύεις. Η´ συγχωνέψου με το Αγρίνιο κ δουλεψτε ολοι σωστά σε νοσοκομείο προκοπής να ξέρουμε κ που να πάμε ή κλείστε κ γίνετε κέντρο υγείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.