Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Μόνο…κατανόηση

Μόνο…κατανόηση

O Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συνάντησε τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και έσπευσε να βγάλει δελτίο Τύπου για τη συνάντηση.

Με βάση λοιπόν όσα αναφέρει το δελτίο τύπου το συμπέρασμα είναι πως δεν υπάρχει καμία ουσιαστική εξέλιξη.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τον υπουργό για θέματα για τα οποία ο κ.Καραμανλής έχει ενημερωθεί κατά κόρον  και αυτό που εισέπραξε είναι… κατανόηση.

«Είμαστε τυχεροί γιατί ο κ. Καραμανλής, ως βουλευτής, είχε επισκεφθεί το Αγρίνιο πολλές φορές και γνωρίζει όλα τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή μας. Έχει ήδη κατανοήσει το δίκαιο αίτημα για την κάθετη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό, η οποία άλλωστε έχει ανακοινωθεί ως κυβερνητικό έργο. Είναι ένα έργο που η Πολιτεία οφείλει να προχωρήσει αφήνοντας στο παρελθόν έναν παράλογο σχεδιασμό», δήλωσε  ο Γ.Παπαναστασίου.

Καμία ουσιαστική είδηση δεν περιλαμβάνει το δελτίο τύπου του δημάρχου Αγρινίου ακόμη και για το ζήτημα της σύνδεσης για την οποία η μόνη σοβαρή εξέλιξη τα τελευταία χρόνια προήρθε από ιδιώτη, το Χρ.Ράδο που δώρισε την προμελέτη η οποία όπως φαίνεται… αραχνιάζει στα συρτάρια του υπουργείου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

  1. Δημήτρης κοντονικας

    Καλά πίτσαδορε και για το πανεπιστήμιο τα ίδια έλεγε ο Γιώργος όταν πήγε μόνος του στο γαβρογλου και στο τέλος κοντεύουν να μας πάρουν και τους πάκους με τα Α4 για την Πάτρα

  2. Σπύρος

    Άκη έρχεται αραβική pizza από Συρία και κάτω..θα φάς (φάτε) καλά. Υπομονή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.