Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2020

Μπάμπης Τεννές: Κολλημένος με Αγρίνιο και Παναιτωλικό!

Είναι τέτοια η αγάπη του Μπάμπη Τεννέ για τον Παναιτωλικό και το Αγρίνιο(εδώ είναι το σημαντικό) που καμιά φορά μας κάνει και απορούμε κι εμείς!

Χθες στο περιθώριο του αγώνα όπου η ομάδα του, ο Απόλλωνας, έχασε, αφιέρωσε τις μισές του κουβέντες για τον πόσο καλά πέρασε στην πόλη, πόσες όμορφες στιγμές έζησε στο Αγρίνιο και πόσο δεν έχει κρύψει ποτέ όπου κι αν έχει δουλέψει αυτή του την παραξενιά… ε, συγγνώμη την αγάπη του για την πόλη μας.

Είναι έτσι κι αλλιώς ότι αποτελεί μια κινητή διαφήμιση για το Αγρίνιο αλλά εμάς στη συνέντευξη Τύπου μας έφερε σε δύσκολη θέση. Ε, δεν είμαστε και συνηθισμένοι να μας λένε τι καλοί που είμαστε, έτσι δεν είναι; Μας έρχεται κάπως περίεργα…

Διότι ο Μπάμπης Τεννές δεν είπε μόνο για τον Παναιτωλικό. Για την ομάδα είναι κι άλλοι που μιλούν με τα ίδια θερμά λόγια. Κι ο σημερινός προπονητής ή ο Χάβος στάζουν μέλι για τις συνθήκες, ο Μαντζουράκης το ίδιο.

Ο Τεννές όμως λέει και ξαναλέει για τους ανθρώπους που βρήκε εδώ, όχι μόνο τους οπαδούς τις ομάδας αλλά γενικότερα.

Και δεν είναι λίγο αυτό από έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους προπονητές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αρκεί να δει κανείς τις συνεντεύξεις στα κεντρικά ΜΜΕ.

Φυσικά στο τέλος είχε και μια ειδική ατάκα για τον δικό μας εδώ τον Π.Κ. αφού, καθώς έφευγε από την αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του είπε «χρωστάς έναν καφέ»!

Του το είχε θυμίσει στο περίπου κι όταν έμπαινε στην αίθουσα λέγοντάς του «καλά που είσαι; χάθηκες»! Ε, κέρνα τον ρημάδη τον καφέ ρε Πέρι, στον άνθρωπο…

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ο θρύλος!!!!

    Ας είναι καλά ο Κωστούλας που πήραν τα λεφτά τους…γιατι αν είχε πέσει χιονακι σιγά μην έλεγαν αυτά τα όμορφα λόγια για το Αγρίνιο …και αφήνουν και ανοιχτή την πόρτα του γυρισμού…και καλά κάνουν..

  2. Ανώνυμος

    Τη ωραία σύμβολα χρώματα φέρει ο Παναιτωλικός, δε ξέρω άν αυτά που τά σύμβολα χρώματα είναι καί από αρχαία χρόνια, για νά τα φέρουν και ός σύμβολα θα ξέρουν, Πάντος για εμένα των γνήσιο έλληνα Αιτωλό αυτά μου είναι τελείως άγνωστα, διότι η Αιτωλία φέρει άλλα σύμβολα χρώματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.