Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Μπελεβώνης: Η παράγκα μας κράταγε τέσσερα χρόνια στη Γ’ Εθνική

Μπελεβώνης: Η παράγκα μας κράταγε τέσσερα χρόνια στη Γ’ Εθνική

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού αναφέρθηκε στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Για το ζήτημα της επανέναρξης του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και τον Παναιτωλικό μίλησε ο Μάκης Μπελεβώνης, πρόεδρος των «κυανοκίτρινων» στον Libero. «Εμείς θέλουμε να παίξουμε όμως υπάρχει ένα μεγάλο αλλά σε αυτό. Το ποδόσφαιρο το βλέπουμε διαφορετικά. Δεν θέλουμε μια απλή διεκπεραίωση. Θέλουμε το ποδόσφαιρο να ξεκινήσει με τις καλύτερες συνθήκες. Δεν ξέρω αν θα προλάβουμε να τελειώσουμε τη σεζόν. Θα πάρουμε 1002 μέτρα για να φτάσουμε και να μπούμε στο γήπεδο και μετά θα παίξουμε ένα άθλημα επαφής; Προσπαθώ να καταλάβω το πως θα λειτουργήσει όλο αυτό… Είμαστε θετικοί στο να το προσπαθήσουμε όμως υπάρχουν πολλά θέματα που προκύπτουν», είπε αρχικά.

Και μετά ρωτήθηκε για τις «αιχμές» που αφήνει ο Ολυμπιακός. «Είμαι 15 χρόνια εδώ, μαζί με τον κ. Κωστούλα. Ζούμε σε μια χώρα που κάποιοι δεν έχουν τιμωρηθεί ακόμα και με αποδείξεις. Ας φέρει κάποιος όχι αποδείξεις, αλλά απλές ενδείξεις για τον Παναιτωλικό. Εδώ υπάρχουν κασέτες και δεν έχει γίνει τίποτα… Η παράγκα του ποδοσφαίρου μας κράτησε τέσσερα χρόνια στη Γ εθνική. Δεν αλλάξαμε ούτε στάση ούτε συμπεριφορά. Εμείς έχουμε πουλήσει σε όλους και δεν έχουμε πάρει από κανέναν ούτε έναν δανεικό».

gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Στην Γ’ εθνική δεν σας κραταγε η παραγκα, αλλά η ξεροκεφαλια σας…ειδικά η δική σου..

  2. Ανώνυμος

    Στη γ μας κράταγε και η ξεροκεφαλια η δική του αλλά και η παράγκα τους…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.