Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Mπόλονι: «Σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό»

Mπόλονι: «Σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού κρατά χαμηλά την μπάλα και ξεκαθαρίζει πως το μυαλό όλων είναι μόνο στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός στην κάμερα της NOVA:

Για την δεύτερη θέση: «Ας μην πάμε τόσο γρήγορα. Νίκη, δεύτερη θέση κλπ. Σιγά-Σιγά. Δεν πρέπει να προσβάλουμε και τις άλλες ομάδες οι οποίες είναι στη πρώτη, δεύτερη θέση και τρίτη θέση. Έχουν κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια, έχουν κάνει καλά παιχνίδια οπότε θα ήθελα να παρακαλέσω… σιγά-σιγά. Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο του στον επόμενο αγώνα είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι και μέχρι εκεί. Δεν σκεφτόμαστε ούτε ένα εκατοστό πέρα από αυτό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε φιλόδοξοι, ότι δεν έχουμε κίνητρα. Αλλά το να ξεκινήσουμε και να φαντασιωνόμαστε και να κάνουμε διάφορες δηλώσεις για το μέλλον κλπ, αυτά δεν θα τα ακούσετε ποτέ από εμένα».

Για το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό: «Κάθε αγώνας δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα. Τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε, όχι μόνο εμείς… όλοι. Καταρχήν πάντα υπάρχει το άγνωστο στο ποδόσφαιρο. Και το άγνωστο αποτελεί μια παράμετρο που όλο και πιο συχνά τη βρίσκουμε στο ποδόσφαιρο. Ακριβώς αυτό είναι που κάνει το ποδόσφαιρο ένα από τα πιο αγαπητά αθλήματα στον κόσμο».

Πηγή: gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.