Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021

Nέα ραντάρ στην εθνική οδό

Nέα ραντάρ στην εθνική οδό

κατάλογοςΤην εγκατάσταση νέων ραντάρ σε σημεία της εθνικής οδού που διασχίζει την Αιτωλοακαρνανία αποφάσισε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη. Ειδικότερα , στα όρια της ευθύνης της Α.Δ. Αιτωλίας τοποθετήθηκαν ραντάρ στο ρεύμα με κατεύθυνση από Αντίρριο προς Αμφιλοχία στο 20ο χλμ (πριν τη Γέφυρα Ευήνου), στο 31ο χλμ(στο ύψος του ΤΕΙ Μεσολογγίου) και στο 52ο χλμ (Φραγκουλέικα). Στο αντίθετο ρεύμα (της κατεύθυνσης δηλαδή προς Αντίρριο) τα ραντάρ τοποθετήθηκαν στο 22ο χλμ, στο 32ο χλμ, στο 35ο και στο 46ο χιλιόμετρο.
Για τα όρια της ΑΔ Ακαρνανίας δεν υπάρχει ενημέρωση στις αστυνομικές υπηρεσίες ενώ φυσικά θα υπάρξουν οι προειδοποιητικές πινακίδες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. kostas

    Αυτά είχαν τοποθετηθεί αρκετά χρόνια πρίν και βεβαίως μετά την τοποθέτηση του ραντάρ στη Νεάπολη Αγρινίου.Υπήρξαν πιστώσεις,τοποθετήθηκαν και εγκαταλήφθηκαν.Ερώτημα: βγήκαν νέες πιστώσεις??τοποθετήθηκαν πρίν των σημείων όπου τα ραντάρ οι προβλεπόμενες πληροφοριακές πινακίδες που να ενημερώνουν για τη θέση και λειτουργία του ραντάρ??Σε εμφανές σημείο.Επίσης πινακίδα για το όριο ταχύτητος??ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ.Ηυπουργική απόφαση καθορίζει που τοποθετουνται οι πινακίδες που ενημερώνουν για τη λειτουργία κινητών και σταθερών ΡΑΝΤΑΡ. Υ.Γ άλλες λεπτομέριες εν καιρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.