Σάββατο, Ιανουάριος 19, 2019

«Να ησυχάσουν, δεν κάνω κόμμα», είπε ο Φραγκούλης Φράγκος στο Αγρίνιο

polyteknoi-fragos6 Ολοκληρώθηκε στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου η ημερίδα με θέμα τη δημογραφική κατάρρευση της Ελλάδας. Αναμφισβήτητα ιδιαίτερο ενδιαφέρον τράβηξε και η παρουσία , ως ομιλητού, του στρατηγού ε.α. (Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΑ και πρώην υπηρεσιακού υπουργού Εθνικής Άμυνας) Φραγκούλη Φράγκου.
Ο κ.Φράγκος είναι από τα πρόσωπα των ημερών καθώς με την ομιλία του για το Σκοπιανό στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης αναζωπύρωσε τα σενάρια των τελευταίων ετών πως είναι εν δυνάμει αρχηγός δεξιού κόμματος.
Μιλώντας στην ημερίδα λοιπόν ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να κάνει κόμμα προσθέτοντας χαρακτηριστικά πως «μπορούν να ησυχάσουν όσοι τον έχουν πρήξει τον τελευταίο καιρό». Ως γνωστόν στο αυριανό συλλαλητήριο στην Αθήνα δεν θα είναι ομιλητής αλλά ,όπως ανέφερε, θα συμμετάσχει ως ενεργός πολίτης.
Αναφορικά με το δημογραφικό είπε πως το πρόβλημα επηρεάζει το στράτευμα και την οικονομία και πρότεινε κίνητρα που θα ενταχθούν σε ένα νέο Σύνταγμα ενώ ζήτησε και αλλαγή στην πολιτική για τους τρίτεκνους για περιοχές όπως η Θράκη.
Αναπόφευκτα αναφέρθηκε και στα εθνικά θέματα ενώ για τη Μακεδονία έκανε ιστορική αναδρομή στην ελληνικότητα των Μακεδόνων υπενθυμίζοντας τον δάσκαλο του Μ. Αλεξάνδρου από την Ακαρνανία, τον Λυσίμαχο. Για τους Σκοπιανούς μάλιστα ανέφερε πως «δεν έχει σημασία πόσοι είναι, έχουν όχι αλυτρωτισμό αλλά καθαρές επεκτατικές τάσεις».
Αίσθηση προκάλεσαν τα λεγόμενα του για τον Ερντογάν την καταγωγή του λέγοντας πως «είναι Έλληνας Γενίτσαρος, χορεύει ποντιακά και μιλάει άπταιστα ελληνικά».

imerida-dimografiko (7)imerida-dimografiko (10)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.