Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

ΝΔ: Συμφωνεί ο Τσίπρας με τη στήριξη στελεχών του στον Κουφοντίνα;

ΝΔ: Συμφωνεί ο Τσίπρας με τη στήριξη στελεχών του στον Κουφοντίνα;

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η ανακοίνωση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η Νέα Δημοκρατία σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι «προξενεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έσπευσαν προς υπεράσπισή του, ενώ ποτέ δεν βρήκαν να πουν κουβέντα για τα θύματά του», και καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να δηλώσει αν συμφωνεί ή όχι με το συγκεκριμένο κείμενο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ

«Ο κατά συρροήν δολοφόνος Δημήτρης Κουφοντίνας και οι υποστηρικτές του πρέπει να αντιληφθούν ότι η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Προξενεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έσπευσαν προς υπεράσπισή του, ενώ ποτέ δεν βρήκαν να πουν κουβέντα για τα θύματά του. Αλήθεια, ποια είναι η θέση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ; Συμφωνεί με το κείμενο των στελεχών του; Περιμένουμε την τοποθέτηση του κ. Τσίπρα».

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

«Η τρομοκρατία είναι απολύτως καταδικαστέα και δεν έχει καμία θέση στη Δημοκρατία. Σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος δικαίου, ο νόμος ισχύει για όλους», σημειώνει σε απάντησή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Άκης Ροδίτης

  Συμφωνεί, αφού ακόμα και οι ΣΥΡΙΖΑποιημένοι ΠΑΣΟΚοι, μπροστά στους δεκάδες νεκρούς της ελληνική αριστερής τρομοκρατίας κάνουν το κορόιδο. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η μη αξιολόγησή τους και η μισθολογική τους αύξηση κατά 2δις για να κάνει άγριο σεξ ο Πολάκης στη μεσαία τάξη. «Προοδευτική Συμμαχία» από τον πάγκο της λαϊκής με ένα ευρώ το ζευγάρι!

 2. Αριστεία

  Το δημόσιο χρέος εκτοξεύθηκε σε 370,76 δις ευρώ. Νέο ρεκόρ στην οικονομική ιστορία της χώρας.

  22,6 δις ευρώ το έλλειμμα του Προϋπολογισμού 2020.

  8,5 δις ευρώ έλλειμμα στον ΕΦΚΑ.

  Ψάξτε για θέματα γιατί πάμε χάλια…στο τσιγάρο του Πολακη θα καταλήξουνε

 3. Κουβας

  Εδώ ο Παππάς,εκεί ο Παππάς που είναι ο Παππάς οεο;ο μόνος που κυκλοφορεί χωρίς κωδικό….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.