Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, 2022

Λέων Μεσολογγίου: Νέα μέλη στο ΔΣ του συλλόγου

Λέων Μεσολογγίου: Νέα μέλη στο ΔΣ του συλλόγου

Η Διοίκηση του Λέωντα Μεσολογγίου με ανακοίνωση καλωσορίζει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου τα δύο νέα μέλη του, Επαμεινώνδα Πανά και Παναγιώτη Σαμαλέκο. αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τα δύο νέα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου τους κ. Επαμεινώνδα Πανά και Παναγιώτη Σαμαλέκο αντίστοιχα.

Ο κ. Επαμεινώνδας ( Νώντας ) Πανάς, καθηγητής στο ΕΠΑΛ Κατοχής, αποδέχτηκε την πρόταση του Συλλόγου να συμμετέχει ενεργά στη Διοίκηση του Συλλόγου και να οριστεί « έφορος τμημάτων υποδομής της περιοχής Οινιαδών» αναλαμβάνοντας την ευθύνη να εκπροσωπεί το Σύλλογό μας στην ευρύτερη περιοχή. Κυρίως όμως να μεταφέρει τη βούληση της Διοίκησης να προσφέρει ουσιαστικά και έμπρακτα αθλητική εκπαίδευση στα παιδιά της περιοχής τα οποία στερούνται της γνώσης των αθλημάτων του μπάσκετ, του βόλλευ, της ενόργανης και της ρυθμικής γυμναστικής. Ήδη από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έχει ενεργοποιηθεί το τμήμα μπάσκετ δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς φίλους να μεταφέρονται με ασφάλεια ( λεωφορείο ) στο Μεσολόγγι κάθε Σαββατοκύριακο ενώ προγραμματίζεται και η ενεργοποίηση των υπολοίπων αθλημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες θα λειτουργήσει συγκεκριμένος χώρος στην Κατοχή όπου θα μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Πανά ( 6973 246 367 ) για περισσότερες κατευθύνσεις-ενημέρωση σε τυχόν εύλογες απορίες ή διευκρινήσεις σας.

Ο κ. Παναγιώτης Σαμαλέκος, στέλεχος της Πολεμικού Ναυτικού, στυλοβάτης της νέας πορείας του αντρικού τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου, αποδέχτηκε την ομόφωνη πρόταση των υπολοίπων μελών της Διοίκησης για την συμμετοχή του ως ενεργό και ισότιμο μέλος του ΔΣ, αναλαμβάνοντας χρέη Γενικού Αρχηγού της Αντρικής ομάδας αλλά και των αγωνιστικών τμημάτων Μπάσκετ Μίνι και προ-μίνι του Συλλόγου.

Τους υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά αφού ο Σύλλογός μας βήμα βήμα αποκτά στέρεες διοικητικές βάσεις προκειμένου να ανταποκριθεί επάξια στις νέες προκλήσεις που έχει μπροστά του.

Πηγή: aixm-news.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.