Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, 2020

Νέα προσφυγή από την Α.Ε Οινιάδων

Νέα προσφυγή από την Α.Ε Οινιάδων

Η Αθλητική Ένωση Οινιάδων κατέθεσε νέα προσφυγή κατά της ΕΠΟ, αυτή τη φορά για την κατά της Γ.Σ για την εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού αντιπροσώπου στην ΕΟΕ.

4ad2f9eb2c6b36b6c74ff941fefb834bΑτελείωτο δείχνει το σίριαλ με τις προσφυγές και της δικαστικές διαμάχες στην ΕΠΟ, με το τελευταίο επεισόδιο να εμπεριέχει παλιούς πρωταγωνιστές.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη, η Αθλητική Ένωση Οινιάδων κατέθεσε νέα προσφυγή κατά της Ομοσπονδίας για την Γ.Σ που έγινε στις 19/12 με θέμα την εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού αντιπροσώπου στην ΕΟΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

1.Προσφυγή του Σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Μ.Γ.Σ., κατά της υπ’ αρ. 102/2016 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. και του σωματείου Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ Η ΔΟΞΑ (ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ).

2. Προσφυγή του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΙΝΙΑΔΩΝ κατά: 1) Της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.), 2) Της διεξαχθείσας στις 19-12-2016 Έκτακτης Γενικής Εκλογικής Συνέλευσης της Ε.Π.Ο., στα πλαίσια της οποίας εκλέχθηκαν ο τακτικός και αναπληρωματικός εκπρόσωπος της Ε.Π.Ο. στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, 3) Της από 19-12-2016 απόφασης της Ε.Π.Ο., σύμφωνα με την οποία εξελέγη ως τακτικός εκπρόσωπος της Ε.Π.Ο. στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για τον ολυμπιακό κύκλο 2017-2020 ο κ. Ευάγγελος Γραμμένος, πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας και ως αναπληρωματικός εκπρόσωπος ο κ. Παναγιώτης Παπαχρήστος, πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και 4) Κάθε άλλης συναφούς πράξης ή απόφασης των αρμοδίων οργάνων της Ε.Π.Ο. που συνδέεται με τις ανωτέρω πράξεις-αποφάσεις της και αφορά την σύγκληση και διεξαγωγή της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης όλων των Ενώσεων-Μέλων της ΕΠΟ που πραγματοποιήθηκε στις 19-12-2016.

gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.