Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών στο Αγρίνιο-αύριο Τρίτη

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών στο Αγρίνιο-αύριο Τρίτη

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου διοργανώνουν η Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Δασκάλων Αγρινίου-Θέρμου, το Σύλλογο Δασκάλων Βόνιτσας και την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αγρινίου . Η συγκέντρωση θα λάβει χώρα την Τρίτη 19 Μαΐου στις 12:30 μ.μ.

Η ανακοίνωση της Β΄ΕΛΜΕ:

Η κυβέρνηση, αγνοώντας τις πραγματικές ανάγκες του δημόσιου σχολείου ,τα αιτήματα και τις προτάσεις των εκπαιδευτικών
• κατέθεσε με εντελώς αντιδημοκρατικό τρόπο, χωρίς διάλογο και εν μέσω πανδημίας πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία.
• αποφάσισε το άνοιγμα όλων των σχολείων χωρίς να έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών.
• ψήφισε αιφνιδιαστικά εκπρόθεσμη τροπολογία για την ζωντανή μετάδοση του μαθήματος, θέτοντας σε κίνδυνο τα προσωπικά δεδομένα ανηλίκων μαθητών και εκπαιδευτικών καθώς και τις αρχές που διέπουν την ίδια την παιδαγωγική διαδικασία.

Απαιτούμε να αυξηθεί η χρηματοδότηση της Δημόσιας εκπαίδευσης από τον Κρατικό προϋπολογισμό.
Στo πλαίσιo του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου της Τρίτης που οργανώνει η ΟΛΜΕ στα προπύλαια στην Αθήνα, η Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Δασκάλων Αγρινίου-Θέρμου, το Σύλλογο Δασκάλων Βόνιτσας και την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αγρινίου, οργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία Αγρινίου στις 12:30 μ.μ. Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι, γονείς και μαθητές να είναι παρόντες για να εκφράσουν την αντίθεση τους στα μέτρα που νομοθετεί η κυβέρνηση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Αναρχοβασιλικός

    Κάντε υπομονή αγαπητοί δάσκαλοι και καθηγητές. Οι καφετέριες και τα ουζερί ανοίγουν την επόμενη Δευτέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.