Σάββατο, 8 Αυγούστου, 2020

Νέες διαμαρτυρίες αθλούμενων στο ΔΑΚ Αγρινίου

Σωρηδόν καταφθάνουν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης οι καταγγελίες αθλούμενων στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου για τη δυσχέρεια που αντιμετωπίζουν (και) από την αποπνικτική ατμόσφαιρα που προκαλείται από τις φωτιές στη γύρω περιοχή.
Το πρόβλημα είναι γνωστό και χρόνιο, οι πυροσβεστικές δυνάμεις είναι καθημερινά επί ποδός αλλά η κατάσταση δεν βελτιώνεται και χθες μικροί και μεγάλοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το χόμπι τους.
Χαρακτηριστική η περιγραφή-διαμαρτυρία αθλούμενου:
Κάθε μέρα αθλητές και αθλούμενοι πηγαίνουν στο στάδιο για να προπονηθούν, να τρέξουν , να περπατήσουν. Το πρόβλημα παραμένει με κάποιους Ρομά που είναι εγκατεστημένοι στην πίσω πλευρά του σταδίου και κάθε τρεις και λίγο καίνε καλώδια ώστε να πάρουν το χαλκό.
Στο χώρο του σταδίου βρίσκονται από μικρά παιδιά που αθλούνται μέχρι και μεγάλοι άνθρωποι που είτε τρέχουν είτε περπατούν.Η κατάσταση όμως και σήμερα έγινε αποπνικτική με αποτέλεσμα πολλοί να διακόψουν την προπόνησή τους.
Το ερώτημα είναι το εξής: Έως πότε θα είμαστε αναγκασμένοι να παρατάμε το χόμπι μας επειδή ίσως εκεί κάποιοι κάνουν πως δεν βλέπουν ; Ποιος είναι άραγε υπεύθυνος για όλη αυτή την κατάσταση;
Ας λάβουν επιτέλους κάποια μέτρα και ας μας πουν κι εμάς σε ποιον πρέπει να απευθυνόμαστε σε αυτές τις περιπτώσεις.

Φωτό αρχείου. 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Anonimos

    Ολοι αναρμόδιοι φυσικά!!!! Αποτελεσματα ΜΗΔΕΝ εις το πηλίκο

  2. ΓΟΧ

    πατριώτη, οι Ρομά είναι αφεντικά.
    Λογαριασμό δεν δίνουν, φουλ επιδόματα εισπράττουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.