Τρίτη, 26 Μαΐου, 2020

Νέες συλλήψεις στην Αιτωλοακαρνανία

Επτά συλλήψεις σημειώθηκαν χθες κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και σήμερα τα ξημερώματα σε διάφορες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας.

Οι περισσότερες αφορούσαν σε παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών (είσοδο και διαμονή στη χώρα χωρίς έγγραφα).

Συγκεκριμένα,  συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Αιτωλικό, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας 30χρονος αλλοδαπός διότι  στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ για να αποφύγει την σύλληψη δήλωσε στους αστυνομικούς ψευδή στοιχεία ταυτότητας.

Ακόμη, συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στον σταθμό διοδίων Κλόκοβας της Ιονίας Οδού, από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, τρεις αλλοδαποί άνδρες ηλικίας 36, 31 και 27 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους  διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχουν εισέλθει και διαμένουν παράνομα στη Χώρα.

Ακόμη μια σύλληψη σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 54χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του  διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχει εισέλθει και διαμένει παράνομα στη Χώρα.

Τέλος,  σήμερα τα ξημερώματα συνελήφθη στη Ναύπακτο, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας 37χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του  διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχει εισέλθει και διαμένει παράνομα στη Χώρα.

Μία ακόμη σύλληψη σημειώθηκε στη Ναύπακτο,  από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που  διενεργήθηκε σε άνδρα, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μοτοσυκλέταστερούμενος άδειας ικανότητας οδηγήσεως.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.