Σάββατο, Απρίλιος 20, 2019

Ακόμα μεγαλύτερη ντροπή και ξεφτίλα: τα νεκρά σκυλιά τα πέταξαν έξω από το ΔΑΚ! (φωτο)

φόλες-σκυλιά-ΔΑΚ Από χθες έγινε θέμα-και δικαίως-η απανθρωπιά έναντι των αδέσποτων σκυλιών που τα θανάτωσαν μαρτυρικά κάποιοι υπάνθρωποι με φόλες στο ΔΑΚ. Έγραψαν κάμποσοι πολίτες του Αγρινίου, έβγαλε ανακοίνωση η Φιλοζωική, ειπώθηκαν πολλά.

Που να φανταστεί κανείς ότι θα είχαμε και χειρότερα; Κάποιοι λοιπόν πέταξαν τα νεκρά σκυλιά ακριβώς απέναντι από την είσοδο του ΔΑΚ σε μια πρωτοφανή επίδειξη αδιαφορίας και απάθειας!

Όποιος και να πέταξε τα κουφάρια των άτυχων ζώων έξω από το Στάδιο, απλά και μόνο γωια να τα ξεφορτωθεί, είναι να ντρέπεται αλλά όλοι μαζί πρέπει να ντρεπόμαστε που αυτή η λύση δόθηκε και έγινε ανεκτή. Έγιναν ένα σωρό πρωινά παιχνίδια μπάσκετ-και μάλιστα παιδιών-και ακόμη τα άψυχα κουφάρια είναι εκεί μέσα στις μύγες και στην δυσοσμία.

Ωραία αγωγή και στους αυριανούς πολίτες του Αγρινίου! Εικόνες προσβλητικές που δεν έχουν καν να κάνουν με το αν αγαπάς περισσότερο ή λιγότερο τα ζώα. Έχουν να κάνουν με το πόσο σέβεσαι τη ζωή, γιατί αν δεν σέβεσαι τον θάνατο δεν σέβεσαι και τη ζωή.

Γ.Συμψηρής

φόλες-σκυλιά-ΔΑΚ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.