Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Με το νέο οργανόγραμμα από 10 Ιουνίου η Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας

Με το νέο οργανόγραμμα από 10 Ιουνίου η Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας

ELAS_Asynomia-546x400
Με το νέο οργανόγραμμά της θα λειτουργήσει από αύριο (10-6-2017) το πρωί, η Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας, στο πλαίσιο της ευρύτερης μεταρρυθμιστικής προσπάθειας που επιχειρείται, με στόχο την αναβάθμιση της δομής και της λειτουργίας της Ελληνικής Αστυνομίας.
Βασικός σκοπός είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, μέσω επαρκώς στελεχωμένων και άρτια εξοπλισμένων αστυνομικών Υπηρεσιών.
Πιο συγκεκριμένα, στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας, θα λειτουργούν οι εξής Αστυνομικές Υπηρεσίες:
Το Επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, θα λειτουργεί στο Μεσολόγγι, οδός Αρχιεπισκόπου Δαμασκηνού,  αριθμός 11.
Το Αστυνομικό Τμήμα Μεσολογγίου, το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου και το Τμήμα Τροχαίας Μεσολογγίου, θα λειτουργούν στο ίδιο κτίριο με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας.
Το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Τροχαίας Ναυπάκτου, μετονομάζονται σε Αστυνομικό Τμήμα  Ναυπακτίας και Τμήμα Τροχαίας Ναυπακτίας και θα λειτουργούν στη Ναύπακτο, στη πάροδο Κοζώνη.
Το Αστυνομικό Τμήμα Αστακού μετονομάζεται σε Αστυνομικό Τμήμα Ξηρομέρου  και θα λειτουργεί στον Αστακό,  στην Κεντρική Πλατεία Αστακού.
Το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού παραμένει χωρίς καμία μεταβολή.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Γαβαλούς θα λειτουργεί στη Γαβαλού, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη αριθμός 10 και υπάγεται διοικητικά στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού.
Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει ανακοίνωση για την λειτουργία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, με το νέο οργανόγραμμα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.