Σάββατο, Μάιος 25, 2019

Νεοδημοκρατικά παρασκήνια

Τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Μανώλη Κεφαλογιάννη περιμένουν σύντομα στο νομό τα στελέχη του κόμματος. Από τις πληροφορίες που διακινήθηκαν , και όσα ανέφερε  ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ στην κοπή πίτας στον Αστακό, η επίσκεψη του κρητικού πολιτικού αναμένεται προς τέλος Φλεβάρη, είτε αρχές Μάρτη. Ουσιαστικά η ΝΔ πρόκειται να μπει και αυτή σε  προσυνεδριακές διαδικασίες σύντομα και ο κεφαλογιάννης θα ρθει για να δώσει το έναυσμα της ανασυγκρότησης του κόμματος.

-Πολύ συζητήθηκε στη ΝΔ η επίσκεψη του Φαήλου Κρανιδιώτη στο Αγρίνιο. Σοβαρό ρόλο στο κόμμα ο συγκεκριμένος παράγοντας δεν έχει ωστόσο τραβά τα φώτα της δημοσιότητας κατά καιρούς με τα λεγόμενα του και για τη στενή φιλία που (φέρεται ακόμη να) έχει με τον Αντώνη Σαμαρά. Ωστόσο λέγεται πως  η παρουσία του στην πίτα της ΝΔ στο Αγρίνιο ήταν προσωπική επιλογή του προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης και όχι της Συγγρού που κανονικά  ορίζει τις επισκέψεις στην επαρχία.  Ισως για αυτό το λόγο απουσίασαν και εκπρόσωποι από την κεντρική διοίκηση η οποία είχε προτείνει να έρθει ως ομιλητής πάλι ο Νότης Μηταράκης.

-Δεν είχε ιδιαίτερη συμμετοχή η κοπής πίτας της Δημοτικής Οργάνωσης Αστακού της Νέας Δημοκρατίας που έγινε με ομιλητή  τον Υφυπουργό Εργασίας – Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Νικόλαο  Παναγιωτόπουλο. Δεν είχε και την αίγλη του παρελθόντος  καθώς απουσίαζε ο δήμαρχος Ξηρομέρου Πυθαγόρας Σαμαράς. Η απουσία βέβαια αναμενόμενη καθώς ο δήμαρχος τα έσπασε για τα καλά με τους ιθύνοντες της τοπικής οργάνωσης. Και τους έκοψε και τη χρηματοδότηση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.