Δευτέρα, 14 Ιουνίου, 2021

Νοσοκομείο Αγρινίου: «μαρτυρίες νοσηλευτών κατά γιατρών» λέει ο δικηγόρος συγγενών θανόντων (βίντεο)

Νοσοκομείο Αγρινίου: «μαρτυρίες νοσηλευτών κατά γιατρών» λέει ο δικηγόρος συγγενών θανόντων (βίντεο)

Από μέρα σε μέρα αναμένεται το Υπουργείο Υγείας να επιλέξει το διάδοχο του Ανδρέα Τσώλη στη διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Αύριο παράλληλα στο νοσηλευτικό ίδρυμα αναμένεται κλιμάκιο του Υπουργείου για τη διερεύνηση της υπόθεσης της υψηλής θνητότητας στη ΜΕΘ Covid, ο Εισαγγελέας Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδος Ευριπίδης Νικολάου έχει ζητήσει έρευνα και οι συγγενείς θανόντων απευθυνθήκαν στις εισαγγελικές αρχές ζητώντας προκαταρκτική εξέταση.

Τα ανωτέρω συνθέτουν το πλαίσιο των τελευταίων εξελίξεων γύρω από το ζήτημα που προκάλεσε σάλο και πολιτική αντιπαράθεση στο Αγρίνιο ωστόσο εντύπωση προκαλούν και όσα αναφέρει ο δικηγόρος των συγγενών θανόντων.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Θανάσης Διαμαντόπουλος, οι οικείοι κάποιων θανόντων έχουν πλέον αμφιβολίες για τις συνθήκες νοσηλείας και ζητούν από τις εισαγγελικές αρχές προκαταρκτική έρευνα. Μάλιστα υποστηρίζει πως ως μάρτυρες για «αμελή συμπεριφορά ιατρών» θα καταθέσουν και μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού. Αυτή είναι σε κάθε περίπτωση μια πολύ σοβαρή αναφορά. Και ένας βασικός λόγος για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Δείτε τις δηλώσεις στο Lepanto TV:

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Giannis Papageorgiou

    Καιρός ήταν…!!!
    Κάποιοι πρέπει να κάνουν την αρχή.
    Για το πόσα στραβά και λάθη γινονται.

  2. παραλίγη

    πολλοί βαριεστημένοι γιατροί που πρέπει να πάρουν πόδι , Δε κάνουν πια ,έχουν χρόνιο burn out ή αδιαφορία για τη ζωή των ασθενών .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.