Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Νοσοκομείο Αγρινίου: “μάχη” με ένα μόνο παθολόγο να εφημερεύει…

Νοσοκομείο Αγρινίου: “μάχη” με ένα μόνο παθολόγο να εφημερεύει…

Tις πρωινές ώρες σήμερα η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών με ανακοίνωση της επιβεβαίωσε τις δημοσιογραφικές πληροφορίες που μεταδόθηκαν για προσωπικό του Νοσοκομείου Αγρινίου που ενώ ήταν θετικό στον κορωνοϊό  εργάστηκε εξαιτίας της καθυστέρησης της έκδοσης των αποτελεσμάτων των τεστ που διενεργήθηκαν αρκετές ημέρες πριν.

Διαβεβαιώνουν ωστόσο οι γιατροί τους πολίτες ότι ως υγειονομικοί κάνουν «ότι είναι δυνατόν προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του χώρου εργασίας μας που είναι άμεσα συνυφασμένη με την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών».

Ωστόσο δεν είναι στο χέρι τους να διαβεβαιώσουν πως υπάρχει επάρκεια ιατρικού προσωπικού. Αντιθέτως, αυτό που τονίζουν με κάθε ευκαιρία είναι η ανάγκη ενίσχυσης με ιατρικό προσωπικό καθώς το υπάρχον δεν επαρκεί για να διαχειριστεί αφενός την πανδημία και αφετέρου τα άλλα περιστατικά.

Χαρακτηριστικό αλλά και εξοργιστικό παράδειγμα είναι αυτό που συμβαίνει τώρα στο Νοσοκομείο. Εφημερεύει μία μόνο παθολόγος που πρέπει να συνδράμει στην κλινική κορωνοϊού όπου νοσηλεύονται 22 ασθενείς και στην παθολογική όπου νοσηλεύονται 40.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. Ανώνυμος

  ρωτηστε τον Ροδιτη, θα σας εξηγησει πως ετσι πρεπει να ειναι, και πως ουδεμια ευθυνη εχει ο Κουλης και η κυβερνηση του, για αυτο…
  αν ειναι δυνατον,να μην αρκει μια παθολογος για 62 ασθενεις…τοσα χειροκροτηματα πηρε τον Απριλιο..
  λεγε Ροδιτη…

 2. Αγρινιώτης

  Ο Ροδίτης έχει μένος με τους Συριζαίους και για αυτό τα βάζει συνέχεια με τον κ. Παπαδόπουλο. Τίποτε άλλο δεν τον νοιάζει. Ούτε φτώχεια ούτε νεκροί ούτε η έλλειψη γιατρών και νοσηλευτών. Το θέμα του είναι πολιτικό και μόνο. Μην πει κανείς κακό λόγο για το δήμαρχο και για τον Κούλη.

 3. Avonimos

  Οι συνθήκες εργασίας είναι απανθρωπες, Οι Γιατροί, οι Νοσηλεύτριες, και το λοιπό προσωπικό δεν είναι Ρομπότ, είναι Άνθρωποι και αυτοί, που δεν είναι δυνατόν από την φύση την Ανθρώπινη να αντέξουν, αυτή την λελαπα Κάντε κάτι οι Υπεύθυνοι και οι Υπεύθυνες αυτού του Κράτους Δώστε δύναμη ψυχική σε αυτούς τους ανθρώπους να συνεχίσουν ήρεμα, λογικά το θεάρεστο έργο τους, την βοήθεια στο συνάνθρωπο, με φυσική ηρεμία, χωρίς στρές και άγχος. Είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ ΥΓΕΙΑΣ που θέλουν και αυτοί ξεκούραση, χωρίς ωράρια εξόντωσης για την ΥΓΕΊΑ τους! Αν πέσουν και αυτοί κάτω, τι θα συμβεί έχουμε αναλογιστεί; Δουστε τους τα όπλα της τεχνολογίας, να πολεμήσουν το κακό. Και μην τους κρίνουμε εκ του ασφαλούς! Όποιος δουλεύει εξοντωτικά κάνει και λάθη. Όποιος δεν δουλεύει ποτέ αυτός δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει ποτέ λάθος! Ο Θεός και η Παναγιά να τους σκεπάζει και να τους προστατευει στο δύσκολο έργο τους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.