Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Oι ένστολοι της Περιφέρειας συνεδριάζουν στο Αγρίνιο

Oι ένστολοι της Περιφέρειας συνεδριάζουν στο Αγρίνιο

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Αιτωλοακαρνανίας οργανώνει αύριο Πέμπτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 12:15΄ το 3ο Περιφερειακό Γενικό Συμβούλιο Σωμάτων Ασφαλείας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Το Συμβούλιο, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μεγάρου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας και έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν τα προεδρεία των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων Αστυνομικών, Λιμενικών ,Πυροσβεστών από την Ακαρνανία, την Αιτωλία, την Αχαΐα, την Ηλεία και εκπρόσωποι Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα Ασφαλιστικά – συνταξιοδοτικά ζητήματα και νέο μισθολόγιο στα Σώματα Ασφαλείας, η εφαρμογή του Π.Δ. 45/2008 «Μέτρα Υγιεινής και Ασφάλειας», η αναγνώριση του χαρακτήρα του επικίνδυνου και ανθυγιεινού του επαγγέλματος των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας και η αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών των Σωμάτων Ασφαλείας. Έχουν εξάλλου προσκληθεί να παραβρεθούν εκπρόσωποι της Φυσικής Ηγεσίας των Σωμάτων Ασφαλείας
«Θα γίνει εκτίμηση των νέων δεδομένων και θα αποφασιστεί ποια θα είναι η στάση μας καθώς και ποιες πρωτοβουλίες θα υπάρξουν» αναφέρει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλοακαρνανίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.