Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Oύτε τα προσχήματα δεν κρατά ο Ολυμπιακός Βόλου, στέλνει μηνύματα στη δικαιοσύνη

Oύτε τα προσχήματα δεν κρατά ο Ολυμπιακός Βόλου, στέλνει μηνύματα στη δικαιοσύνη

Δεν παραλείπει να αναφέρει πως δεν πρέπει να”πυροδοτούμε με ανούσιες δηλώσεις το κλίμα”

«Σταθείτε στο ύψος σας»

Μήνυμα του Ολυμπιακού Βόλου στην αθλητική δικαιοσύνη και στον… Μάκη Χάβο.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ζήτησε από την αθλητική δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ενόψει της εκδίκασης της Τρίτης (18/06) για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ενώ έκανε αναφορά σε… φόρουμ οπαδών της ομάδας του Αγρινίου!

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:

«Ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης ντροπής για τα έκτροπα του Αγρινίου για την οποία αυτεπάγγελτα ο αθλητικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη, καλούμε την αθλητική δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να μείνει ανεπηρέαστη από οποιεσδήποτε πιθανές εξωδικαστικές παρεμβάσεις, να τιμωρήσει ενέργειες που δυσφημούν και προσβάλλουν το άθλημα και να αποφασίσουν με δικαστική συνείδηση και γνώμονα το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Επιπροσθέτως, θα θέλαμε να απαντήσουμε στον κ. Χάβο, τον προπονητή του Παναιτωλικού, να μην προκαλεί με τις δηλώσεις του περί διαιτησίας γιατί είναι η πλέον ευνοούμενη ομάδα, κάτι που αποδεικνύεται από τη στιχομυθία έμπειρου δημοσιογράφου που ασχολείται με τη διαιτησία και επώνυμων φίλων του Παναιτωλικού… [«Σύντροφε ΝΙΚΟ ΘΝΚ δικός μας είναι αυτός από Ηράκλειο. Καθάρισε ο Γκαγκάτσης (εννοεί φυσικά τον διαιτητή Φουκάκη του αγώνα Ηρακλής – Παναιτωλικός ). Ο άλλος ο Φωτιάδης δικός μας είναι, έτσι ; (Ο Φωτιάδης είναι ο διαιτητής του αγώνα Ολυμπιακός-Νίκη),Δικοί μας είναι, ούλοι με εμάς…].

Εμείς τι να πρωτοθυμηθούμε; Tην τελευταία διαιτησία του κ. Σέζου ή τις ανακοινώσεις διαμαρτυρίας του Ηρακλή για τον διαιτητή κ. Ευαγγέλου και του Εργοτέλη για τον διαιτητή κ Χατζή;

Επειδή, ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου θα γεμίσει το Πανθεσσαλικό Στάδιο, καλό είναι να μην πυροδοτούμε με ανούσιες δηλώσεις το κλίμα και να αφήσουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια».

flnews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.