Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

O 27χρονος άνεργος από την Πρέβεζα που κέρδισε 5,8 εκατ. ευρώ

o-27xronos-anergos-pou-kerdise-58-ek-eurw-sto-tzoker.w_l

Οι κάτοικοι της Πρέβεζας ζουν στο ρυθμό του Τζόκερ από χθες το βράδυ, όταν έγινε γνωστό ότι ένας συμπατριώτης τους ήταν ο υπερτυχερός του Τζόκερ που κέρδισε τα 5,8 εκατ. ευρώ!

Αρχικά έγινε γνωστό ότι ο τυχερός άνδρας είχε παίξει ένα έτοιμο δελτίο με δύο στήλες, καταβάλλοντας μόλις ένα ευρώ. «Αν έχεις τύχη διάβαινε».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Πρέβεζας prevezaposto.gr ο υπερτυχερός ήταν ένα 27χρονο άνεργο και φτωχό παιδί.

Ήταν θαμώνας του συγκεκριμένου πρακτορείου αλλά δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να παίζει μεγάλα ποσά, αφού είναι άνεργος και από ότι φαίνεται θα παραμείνει άνεργος αφού πλέον δεν έχει κανένα λόγο να εργαστεί, ακόμη και αν βρει δουλειά.

Ήδη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο νεαρός απευθύνθηκε σε δικηγόρο προκειμένου να εισπραχθεί στην Αθήνα το ποσό για να μην διαρρεύσει το όνομά του, ενώ αναζητείται τρόπος να ξεπεραστεί το πρόβλημα των capital controls.

Αναζητείται λύση με πιθανότερη αυτή της αναζήτησης ατόμου από το συγγενικό του περιβάλλον που βρίσκεται στο εξωτερικό ή αλλοδαπού από χώρα της ΕΟΚ που θα εμφανιστεί ως ο υπερτυχερός και θα έχει το δικαίωμα να εξάγει τα χρήματα στο εξωτερικό για να μπορεί στη συνέχεια να κάνει αναλήψεις.

http://www.thetoc.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.