Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Ανεξάρτητη  Ενωτική Πρωτοβουλία: Ο απόλυτος παραλογισμός- στο Αιτωλικό ή στο Θέρμο για το εμβόλιο οι Αγρινιώτες 60-64 ετών

Ανεξάρτητη  Ενωτική Πρωτοβουλία: Ο απόλυτος παραλογισμός- στο Αιτωλικό ή στο Θέρμο για το εμβόλιο οι Αγρινιώτες 60-64 ετών

Ανοιχτή επιστολή της δημοτικής παράταξης Αγρινίου «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» για τους εμβολιασμούς 

Όπως έχει γίνει γνωστό από χθες, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, άνοιξε η πλατφόρμα για τα ραντεβού εμβολιασμού ηλικίας 60-64 ετών σε όλη τη χώρα.

Ωστόσο οι πολίτες του δήμου Αγρινίου που επιθυμούν να εμβολιαστούν θα πρέπει να μεταβούν είτε στο Κέντρο Υγείας Θέρμου είτε στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού.

«Δηλαδή θα πρέπει οι δημότες του Αγρινίου να διανύσουν 30+30=60 χλμ για να εμβολιαστούν με ό, τι αυτό συνεπάγεται σε δαπάνες , κινδύνους απώλεια χρόνου. Ο απόλυτος παραλογισμός. ΟΙ κάτοικοι της μεγαλύτερης πόλης να αναγκάζονται να μετακινηθούν χιλιόμετρα σε γειτονικές κωμοπόλεις για να εμβολιαστούν , με δικά τους έξοδα» σημειώνει χαρακτηριστικά σε ανοιχτή επιστολή η δημοτική παράταξη Αγρινίου «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» για τους εμβολιασμούς.

Αναλυτικά η ανοιχτή επιστολή για εμβολιασμούς:

«Κύριε Δήμαρχε ,

΄Όπως σας είναι γνωστό η παράταξή μας «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» στην τελευταία , μέσω τηλεδιάσκεψης, συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ευθέως έθιξε και σαφώς αναφέρθηκε σε παραλείψεις , αδυναμίες και καθυστερήσεις που οδηγούν την πόλη μας σε συνεχείς ήττες.

Μεταξύ άλλων αναφερθήκαμε και στις μεγάλες καθυστερήσεις που αφορούν τον εμβολιασμό του πληθυσμού του Δήμου μας κατά της πανδημίας covid 19. To ίδιο επισημάνθηκε και από τις άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Φαίνεται όμως ότι παρά τις επισημάνσεις και την παραδοχή ότι πρέπει όλα τα ανωτέρω να επιλυθούν και να προχωρήσει ο εμβολιασμός, τα πράγματα όχι μόνο δεν βελτιώθηκαν, αλλά χειροτέρεψαν.

Συγκεκριμένα από χθές (10/2/2021) άνοιξε η πλατφόρμα για τα ραντεβού εμβολιασμού και των κατοίκων του Δήμου μας ηλικίας 60-64 ετών. Με έκπληξη, τόσο ο ίδιος ο υπογράφων , όσο και άλλοι συνδημότες μας πληροφορηθήκαμε ότι ορίζονται ραντεβού για τον εμβολιασμό μας, ο οποίος όμως πρέπει να πραγματοποιηθεί είτε στο κέντρο υγείας Θέρμου είτε στο κέντρο υγείας Αιτωλικού. Δηλαδή θα πρέπει οι δημότες του Αγρινίου να διανύσουν 30+30=60 χλμ για να εμβολιαστούν με ό, τι αυτό συνεπάγεται σε δαπάνες , κινδύνους απώλεια χρόνου. Ο απόλυτος παραλογισμός. ΟΙ κάτοικοι της μεγαλύτερης πόλης να αναγκάζονται να μετακινηθούν χιλιόμετρα σε γειτονικές κωμοπόλεις για να εμβολιαστούν , με δικά τους έξοδα. ΄Αν μάλιστα εμφανίσουν και κάποια παρενέργεια να απέχουν χιλιόμετρα και από το νοσοκομείο και από τα σπίτια τους. Αφήστε που πολλοί δεν θα πάνε γιατί δεν μπορούν αντικειμενικά να καλύψουν τα έξοδα μετακίνησης .

΄Αρα θα μείνουν ανεμβολίαστοι.

Κ. Δήμαρχε. Η παράταξή μας δηλώνει ότι θα συνδράμει κάθε πρωτοβουλία και ενέργειά σας για την άμεση επίλυση αυτού του προβλήματος, καλώντας σας παράλληλα στην χωρίς καθυστερήσεις ενεργοποίησή σας για τον άμεσο τερματισμό αυτής της εκτός λογικής κατάστασης που πάει να δημιουργηθεί , και τον άμεσο εμβολιασμό των κατοίκων του Αγρινίου, σε εμβολιαστικά κέντρα εντός των ορίων της πόλης μας.

Για την Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.