Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Ο δήμαρχος με το (ηλιακό)τρίκυκλο!

Ο δήμαρχος με το (ηλιακό)τρίκυκλο!

amolas
Δεν πρέπει να υπάρχει πιο χαρούμενος άνθρωπος σήμερα με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο από τον δήμαρχο Αγρινίου. Ο κ. Παπαναστασίου πανηγύρισε που για μια μέρα θα κυκλοφορούν μόνο αστικά, αστυνομία και πυροσβεστική, μαζί με ποδήλατα, πατίνια και πεζούς στο Αγρίνιο και φρόντισε να δείξει την χαρά του ανεβαίνοντας για μια βόλτα στο συγκεκριμένο όχημα.
Όχι δεν έκανε σούζα, ούτε άκουσε τις  παροτρύνσεις να «αμολήσει τιμόνια». Απλά μια σύντομη βόλτα έκανε με το ηλιακό τρίκυκλο που έχουν κατασκευάσει οι φοιτητές του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Πατρών και ο καθηγητής Φραγκίσκος Κουτελιέρης.
Τι κάνει ο άνθρωπος όταν βλέπει την πόλη “καθαρή” από αυτοκίνητα! Τρελαίνεται. Άσε που για μια μέρα δεν θα τον πρήζουν για τις κλήσεις, το παρκάρισμα και την κίνηση οι πολίτες που κατά τα άλλα θέλουν νόμο και τάξη.
Πάντως η έκφραση του δημάρχου ταιριάζει απόλυτα στο «περπατώ, ποδηλατώ και πατινάρω στο Αγρίνιο», αυτό να λέγεται…

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Χ. Ο. (Χριστ. Ορθ.)

    Νομίζω πως ο δήμαρχος κάτι έπρεπε να κάνει. Είναι μία εδική περίπτωση και είναι πολύ κοντά. Η εκκλησία του Δοκιμίου φαίνεται από το Αγρίνιο. Αν δε γινόταν στην πλατεία αυτή η βόλτα με το τρίκυκλο και με το δήμαρχο στην τρελή χαρά την ίδια ώρα που λίγο πιο κάτω υπήρχε σπαραγμός δε θα έλεγε κανένας τίποτε. Και με το κλιμάκιο που ήρθε για τους ρομά συναντήθηκε ο δήμαρχος όπως διαβάζω εδώ μέσα και καλά έκανε, γιατί υπάρχει πρόβλημα και με αυτούς. Όπως το καταλαβαίνω εγώ, στην ίδια ώρα άλλοι να κλαίνε και στην πλατεία να γίνεται κάτι σαν πανηγύρι δεν ταιριάζει και αυτό βλέπω να τονίζεται στο σχόλιο το πρώτο του κ. Παπαδόπουλου. Ο οποίος και χθες τα έβαλε με τους αρμόδιους της περιφέρειας για το δρόμο και σε έντονο ύφος. Δεν ξέρω αν το είδατε κ. Ροδίτη. Με αυτούς που τον κατηγορείτε εσείς πως ψηφίζει τα έβαλε. Να βάλει ο Θεός το χέρι του να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.

  2. Ακης Ροδιτης

    Ρε σαχλαμάρα ο Παπαδοπουλος ασχοληθηκε με τη κηδεία εμένα βάζεις χέρι;;; Αντε μάθε να διαβάζεις πρώτα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.