Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2020

Ο δήμαρχος Θέρμου απαντά για «τα πανό που δεν αναρτήθηκαν λόγω καρατόμησης του κ .Κουρουμπλή»

pano_konstantarasΣυνεχίζεται η αντιπαράθεση στο δήμο Θέρμου αναφορικά με τη διεκδίκηση των αντισταθμιστικών ωφελημάτων από το έργο της εκτροπής των νερών του Ευήνου. Την κόντρα πυροδότησαν αναφορές του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ.Βαρεμένου κατά την παρουσία του στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που έδωσε αφορμή για κριτική από τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θ.Κασόλα στην οποία απάντησε με ανακοίνωση ο δήμαρχος Σπύρος Κωνσταντάρας (ΕΔΩ) βάλλοντας κυρίως κατά του Π.Κουρουμπλή. Ο συνδυασμός της αντιπολίτευσης επανήρθε με ανακοίνωση του (ΕΔΩ) θέτοντας και την εξής ερώτηση: « Και αφού τα αντισταθμιστικά χάθηκαν, τα πανό διαμαρτυρίας που αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο γιατί δεν μπήκαν κ. Κωνσταντάρα».
Σε αυτή την αναφορά λοιπόν ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας απαντά τα εξής:
«Σχετικά με την νέα ανακοίνωση του κ Κασόλα και την” αγωνία” του για τα αντισταθμιστικά του Ευήνου θέλω να τον πληροφορήσω τα εξής
1ον) Τα πανό που αποφασίστηκαν να αναρτηθούν τα πρόλαβε ο πρωθυπουργός αφού την ίδια μέρα καρατόμησε τον Αιτωλοακαρνάνα υπουργό κ Κουρουμπλή και θεράπευσε την επιχειρούμενη αδικία εις βάρος του δήμου Θέρμου.
2ον)Όσον αφορά αυτούς που υπονομεύουν την παρούσα δημοτική αρχή ας τους αναζητήσει στις νυκτερινές συνάξεις που πραγματοποιεί.
3ον)Τέλος, ο αγώνας μας είναι διαρκής και έχει συνέχεια ,όπως προκύπτει από τις έγγραφες θέσεις μας και συμμάχους έχουμε κορυφαία στελέχη της πολιτείας. Συνεπώς εμείς δεν ακούσαμε όσους μας έλεγαν να μην “το απλώσουμε ” αλλά συνεχίζουμε τη μάχη».
Δεν παραλείπει μάλιστα ο κ.Κωνσταντάρας ,ως υστερόγραφο, να επισυνάψει και τις φωτό «από τα πανό που δεν αναρτήθηκαν λόγω καρατόμησης του κ .Κουρουμπλή», όπως αναφέρει.

pano_konstantaras 26241439_1719108938151295_1574718897_n

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.