Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Ο επαρχιακός Τύπος(και ο Αγρινιώτικος)έχει την στήριξη του Β.Λεβέντη…

Ο επαρχιακός Τύπος(και ο Αγρινιώτικος)έχει την στήριξη του Β.Λεβέντη…

leventis

Φίλος εκδότης εφημερίδας από το Αγρίνιο βρέθηκε το Σαββατοκύριακο που πέρασε στην όμορφη και εξίσου μαρτυρική με τα δικά μας μέρη Λάρισα για την Διημερίδα για τον επαρχιακό Τύπο που έκαναν όλες οι Ενώσεις των εφημεριδάδων, ημερήσιων και εβδομαδιαίων εντύπων.
Πλησίασε κάποια στιγμή τον πιο διάσημο από τους ομιλητές τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων τον Βασίλη τον Λεβέντη με τα’ όνομα. «Ήθελα να του μιλήσω για τις εφημερίδες μας στο Αγρίνιο για να καταλάβει μια επαρχιακή πόλη πως λειτουργεί στο θέμα», είπε ο… ατυχήσας συμπατριώτης μας.
Γιατί ατυχήσας; Μα γιατί κάποιο στιγμή ο Πρόεδρος πήρε τον λόγο, δεν γινόταν αλλιώς. Ανέβηκε στο πόντιουμ, ξερόβηξε και είπε με όλη του τη δύναμη:
«Τα κανάλια της επαρχίας»… Σιωπή από κάτω. Συνέχισε ο Πρόεδρος.
«Τα περιφερειακά κανάλια… η τηλεόραση της επαρχίας μας…», εξακολούθησε ο πρόεδρος…
-«Πρόεδρε, εφημερίδες είμαστε εδώ, όχι τηλεοράσεις!», κάποιος φώναξε εν τη αφελεία του.
Για να απαντήσει ο Πρόεδρος χωρίς να χάσει καθόλου την παροιμιώδη ψυχραιμία του, αυτή που όλοι γνωρίσαμε στις χρυσές εποχές της τηλεόρασης: «Δεν πειράζει, το ίδιο είναι, τι εφημερίδες, τι τηλεόραση»!
Κάπου εκεί κατάλαβαν όλοι πως ο Πρόεδρος είχε έρθει προετοιμασμένος για την ομιλία του όπως μόνο εκείνος ξέρει. Ο επαρχιακός Τύπος(και ο Αγρινιώτικος)έχουν δυνατούς συμμάχους…

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.