Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

Ο Gabriele είναι Ιταλός, ζει στον Μύτικα κι ανησυχεί για την πανδημία

Ο Gabriele είναι Ιταλός, ζει στον Μύτικα κι ανησυχεί για την πανδημία

Δεν είμαστε μόνοι μας εδώ στα δυτικά, έχουμε και πολλούς επισκέπτες που αγαπούν την περιοχή και ειδικά τα παραθαλάσσια μέρη της Αιτωλοακαρνανίας. Είναι γνωστό ότι πολλοί περνούν σχεδόν όλο τον χρόνο στην περιοχή, είτε με σκάφος είτε με τροχόσπιτο, νιώθουν σαν το σπίτι τους κι αγαπούν τον τόπο μας.

Ένας τέτοιος, Ιταλός ονόματι Gabriele, ο οποίος βρίσκεται από τον περασμένο Μάρτιο στον Μύτικα και έχει την δυνατότητα να κάνει διακοπές,(τα στοιχεία του και το mail του είναι στην διάθεση του site) έστειλε στο agrinionews.gr με καλοπροαίρετο και ευγενικό τρόπο, όπου περιγράφει την αίσθηση που έχει και για την εξέλιξη με τον κορωνοϊό.

Επί της ουσίας λέει ότι η κατάσταση γίνεται ανησυχητική, ίσως όχι όπως έγινε στην Ιταλία προ καιρού αλλά δύσκολη σε κάθε περίπτωση και εξηγεί ότι δεν βλέπει τον κόσμο στον Μύτικα προβληματισμένο. Του φαίνεται σαν να είναι όλοι “σε ένα νησί ευτυχία” και θυμάται ότι πριν καιρό υπήρχε μεγαλύτερη συμμόρφωση. Λέει ότι η αύξηση μπορεί να γίνει εκθετική και μας μεταφέρει την γνώμη του ότι μόνο με μέτρα ο κόσμος μπορεί να γίνει υπεύθυνος.

Ζητά από το site να μεταφέρει αυτές τις απόψεις του κι αν είναι δυνατόν οι επισημάνσεις του να βρουν δημοσιότητα…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.