Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, 2020

Ο Καμμένος έβαλε τα κλάματα στην κοπή της πίτας του Υπουργείου

Εμφανώς συγκινημένος ήταν ο απερχόμενος Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο οποίος μάλιστα έβαλε τα κλάματα κατά την διάρκεια της κοπής.

Σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, από τον απερχόμενο ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο, ο οποίος μάλιστα κάποια στιγμή δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έβαλε τα κλάματα.

“Φεύγω με το κεφάλι ψηλά” ανέφερε ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας ότι θεώρησε υποχρέωση του έστω και την ύστατη ώρα να αντισταθεί.

Στην ομιλία του ο Πάνος Καμμένος, ανακοίνωσε ότι προσωρινά και μέχρι να πραγματοποιηθούν οι κρίσεις στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και να επιλεχθεί ο νέος Α/ΓΕΕΘΑ, προσωρινά καθήκοντα Α/ΓΕΕΘΑ αναλαμβάνει ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος.

Σημειώνεται ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης-παραλαβής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπου ο κ. Καμμένος θα παραδώσει τα ινία του ΥΠΕΘΑ στον Ναύαρχο Αποστολάκη, μέχρι σήμερα Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Πριν από λίγο ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Πρωθυπουργό να τονίζει ότι η επιλογή του Ναυάρχου για την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ αποτελεί ένα σαφές μήνυμα προς το εσωτερικό, αλλά και το εξωτερικό.

Ο Ναύαρχος Αποστολάκης, ζήτησε ενότητα, συναίνεση και συνεργασία από όλους για τα θέματα της εθνικής άμυνας, καθώς “οι καταστάσεις που βιώνουμε δεν αφήνουν περιθώρια για να μην είμαστε ενωμένοι”.

http://www.onalert.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.