Κυριακή, Ιανουάριος 20, 2019

Ο Κώστας Τσούμας με τον Γ. Σωτηρόπουλο και την Επιμελητηριακή Ανανέωση «για ένα Επιμελητήριο-υπόθεση όλων»

kostas-tsoumas
Την υποψηφιότητά του με την “Επιμελητηριακή Ανανέωση” της οποίας ηγείται ο Γιώργος Σωτηρόπουλος γνωστοποίησε ο ιδιοκτήτης του Εστιατορίου Amaro & Amaro Τριχωνίδας Κώστας Τσούμας.

O Κώστας Τσούμας δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της εστίασης επί 28 συναπτά έτη. Πρώτη του επιχειρηματική δραστηριότητά του ήταν το μεζεδοπωλείο «Μπελαμί» που αποτέλεσε σταθμό της πόλης του Αγρινίου για δεκαεπτά χρόνια. Από το 2007 η δημιουργία του ιδιόκτητου “Αmaro” επιστέγασε το οικογενειακό όραμα για ένα πολυχώρο με κύριο τομέα δραστηριοτήτων αυτό του εστιατορίου, των δεξιώσεων αλλά και του catering. Το 2012 στην επιχειρηματική οικογένεια του ‘Αmaro’ προστέθηκε ένας ακόμα χώρος στη Δογρή Τριχωνίδας (πρώην Ίριδες).

Με την υποψηφιότητα του στις εκλογές του Επιμελητηρίου με την παράταξη «Επιμελητηριακή Ανανέωση», της οποίας ηγείται ο Γιώργος Σωτηρόπουλος, σκοπός είναι η εμπειρία και η τεχνογνωσία χρόνων να συμβάλλουν σε μια κοινή προσπάθεια τόνωσης της τοπικής επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας. Πεποίθησή του είναι ότι το Επιμελητήριο είναι υπόθεση όλων, τα προβλήματα είναι κοινά, και η προσπάθεια πρέπει να είναι συλλογική.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.