Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Ο Κωστούλας στους παίκτες: «Παίξτε μπάλα, εγώ είμαι εδώ, γνωστό ότι πουλάω αλλά δεν υπάρχει κανένα νέο»

Ο Κωστούλας στους παίκτες: «Παίξτε μπάλα, εγώ είμαι εδώ, γνωστό ότι πουλάω αλλά δεν υπάρχει κανένα νέο»

Σε χθεσινή ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Φώτης Κωστούλας  ξεκαθάρισε την κατάσταση, όπως είπε, για όσα γράφονται αυτές τις μέρες και για δηλώσεις και φήμες που θα μπορούσαν να τους αποπροσανατολίσουν.

Η ομιλία του Φώτη Κωστούλα κινήθηκε- συνοπτικά- ως εξής:

«Όπως ξέρετε εγώ είμαι εδώ, ό, τι θέλετε μπορείτε να με ρωτάτε οι ίδιοι, ό, τι κάνω είναι φανερό και σας ενημερώνω και ο ίδιος για να μην επηρεάζεστε να παίζετε την μπάλα σας και να μην ανησυχείτε για κάτι. Η ομάδα είναι γνωστό από χρόνια ότι πωλείται, δεν ανακάλυψε κανείς την Αμερική. Κι όποια συζήτηση έχει γίνει είναι φανερή, στο Emileon και στο καφέ του, δεν είναι κάτι κρυφό. Έχουν έρθει άνθρωποι, ίσως και 15 διαφορετικοί, να ρωτήσουν για την ομάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, δεν έχει βρεθεί αγοραστής. Τον τελευταίο μήνα έχουν γίνει τρεις διαφορετικές συζητήσεις, καμία δεν κατέληξε σε κάτι, το ξεκαθαρίζω. Η εποχή για το ποδόσφαιρο είναι δύσκολη οι εταιρίες θέλουν χρόνο, άλλοι δεν ξέρουν καν την ελληνική πραγματικότητα. Εγώ έχω τον νου μου για να μην υπάρχει συνομιλητής που θα θεωρηθεί περίεργος από τους κακόπιστους. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ακόμα και να πωληθεί η ομάδα κάποια στιγμή αυτό θα πάρει καιρό και εσείς πρέπει να είστε ήρεμοι και να δίνετε τα πάντα για να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού δεν αναφέρθηκε σε όσα ακούγονται σε καφενειακό επίπεδο ούτε σχολίασε παράγοντες άλλων ομάδων, θεωρώντας το περιττό.

Ξεκαθάρισε ότι από την στιγμή που ο ίδιος δεν διοικεί αλλά υπάρχει οργανωμένη διοίκηση ο ρόλος του είναι να βάζει τα χρήματα και θέλει να απεμπλακεί, να το κάνει άλλος αυτό. Μέχρι τότε όμως, όπως είπε, θα παρεμβαίνει όταν κρίνει  πως πρέπει να υπάρξει ηρεμία και ενημέρωση προς τον κόσμο.

«Εγώ είμαι Αγρινιώτης, όπως ξέρετε, επιστρέφω συνέχεια όπου κι αν πάω εδώ και σε κάθε περίπτωση θα δούμε πως θα εξελιχτούν τα πράγματα. Εσείς όμως θα πρέπει να κλείσετε τα αυτιά σας και να κάνετε αυτά που αξίζει η ομάδα», κατέληξε ο Φώτης Κωστούλας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Τ.Κ

  Ο ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟΣ ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΌΛΩΝ ΤΌΝ ΕΠΟΧΏΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ , ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΈΚΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΡΊΝΙΟ….
  Ο ΘΕΌΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΠΡΌΕΔΡΕ !!!!!!

 2. Αιτωλός

  Να σε έχει ο Θεός καλά κ. Φώτη! Έχεις προσφέρει τα πάντα στην ομάδα!

 3. Ανώνυμος

  ΜΕΓΑΛΕ ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΗ,ΕΙΣΑΙ ΦΑΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ,ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ,ΟΣΑ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΣΕ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ,ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΘΕΙ ΦΩΤΗΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

 4. ΝΤΑΦΥ

  Ο ΚΥΡ ΦΩΤΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ, ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ….. ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.