Δευτέρα, Μάιος 20, 2019

Ο Λιβανός: δεχθήκαμε πολλά χημικά από την αστυνομία, αδιακρίτως!Nτροπή!

Tα επεισόδια δεν έλειψαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που είναι σε εξέλιξη στο Σύνταγμα. Έγιναν στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη όπου μάλιστα οι Εύζωνες έχουν εγκαταλείψει το φυλάκιο προκειμένου να προφυλαχθούν.

Ηταν λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι όταν ξαφνικά ομάδα διαδηλωτών επιχείρησαν με ξύλα, πέτρες και φωτοβολίδες να διασπάσουν τον αστυνομικό κλοιό στα σκαλάκια της Βουλής, με αποτέλεσμα οι δυνάμεις της αστυνομίας να απαντήσουν, κάνοντας χρήση χημικών και ρίψη βομβίδων κρότου – λάμψης.

Διαδηλωτές καταγγέλλουν ότι σκοπίμως οι νεαροί ξεκίνησαν τα επεισόδια και σκοπίμως η Αστυνομία έκανε χρήση χημικών με σκοπό να διαλύσει τη μεγάλη διαδήλωση. Καταγγέλλουν πως η Αστυνομία επί μισή και πλέον ώρα έριχνε χημικά χωρίς ιδιαίτερο λόγο αναγκάζοντας τον κόσμο που βρισκόταν στην πλατεία Συντάγματος .

Μεταξύ των διαδηλωτών ο Σπήλιος Λιβανός , ο Αιτωλοακαρνάνας σύμβουλος επιχειρηματικότητας του προέδρου της Ν.Δ.. Βρίσκεται μάλιστα σε απόσταση λίγων μέτρων απο τα επεισόδια και σχολιάσε ως εξής: «Πριν λίγο δεχθήκαμε πολλά χημικά από την αστυνομία, αδιακρίτως!ΝΤΡΟΠΗ!Γιατί η αστυνομία δεν μαζεύει τους «γνωστούς άγνωστους» μπαχαλάκηδες; Γιατί δεν τους απομονώνει; Είναι πολιτική εντολή;»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.