Τετάρτη, 15 Ιουλίου, 2020

O Mάκης Μπελεβώνης μίλησε για όλους και για όλα

Το θέμα που… αμαύρωσε το πανηγυρικό κλίμα στο Αγρίνιο και αφορά την διεκδίκηση χρημάτων παλιού παράγοντα από τον Παναιτωλικό, προκάλεσε την οργή του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ Μάκη Μπελεβώνη! Διαβάστε στο gazzetta.gr όσα ειπώθηκαν.

Ο άμεσος συνεργάτης του Φώτη Κωστούλα, μιλώντας στην εκπομπή «ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ» του ΑΧΕΛΩΟΣ ΤV δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια όλων των ανθρώπων του Παναιτωλικού για την εξέλιξη αυτή, αλλά και την χρονική στιγμή που επέλεξαν κάποιοι να… βγουν μπροστά!

Οι παρουσιαστές της εκπομπής (Χρήστος Στούμπος και Ηλίας Χολής) από την αρχή τόνισαν πως προσπάθησαν να επικοινωνήσουν τόσο με τον κ. Αντωνόπουλο, όσο και με τον κ. Γιαννάκη, με τον πρώτο να… ρίχνει την βόμβα. Ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος δεν θέλησε να κάνει πολλές δηλώσεις όμως το «Δεν ασχολούμαι πλέον και δεν θέλω να συζητάω για τον Παναιτωλικό» πάγωσε τους πάντες. Από την πλευρά του ο κ. Γιαννάκης επισήμανε ότι θα συνεχίσει τον «αγώνα του» για να διεκδικήσει τα χρήματα!
Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, κ. Μάκης Μπελεβώνης παρενέβη τηλεφωνικά και μάλιστα επιτέθηκε στον κ. Αντωνόπουλο για την τοποθέτηση του αφού παρέπεμψε στο προεκλογικό του φυλλάδιο με το οποίο διεκδίκησε την ψήφο των Αιτωλοακαρνάνων στις εκλογές του περασμένου Νοέμβρη!
«Στο προεκλογικό του φυλλάδιο ανέφερε την δράση του όμως τώρα το ξέχασε», τόνισε ο κ. Μπελεβώνης και πρόσθεσε: «Τώρα επίσης μάθαμε ότι δικηγόρος του κ. Γιαννάκη είναι ο κ. Σαράκης. Εμείς έχουμε διαλέξει ένα άλλο δρόμο. Αυτοί επέλεξαν να εκβιάσουν μια κατάσταση. Αυτή η στάση μας εκπλήσσει ειδικά όταν εκδηλώνεται αυτή την στιγμή όταν όλος ο κόσμος πανηγυρίζει ακόμη την άνοδο. Σε μια στιγμή που το γήπεδο πάλι ξηλώθηκε για να γίνουν έργα. Σε μια στιγμή που ο Κωστούλας βάζει πάλι χρήματα. Μας στεναχώρησε αυτός ο εκβιαστικός τρόπος που διάλεξαν για να πάρουν τα χρήματα».
Ο διευθύνων σύμβουλος των «κυανοκίτρινων» στην συνέχεια επισήμανε ότι οι κ.κ Γιαννάκης και Αντωνόπουλος είναι σε… ανοιχτή γραμμή σχετικά με το θέμα και ανέφερε:
«Δεν θα μείνω στα νομικά ζητήματα. Είναι δευτερεύουσας σημασίας. Έχουν ενημερωθεί οι δικηγόροι και θα ακολουθήσουν μια διαδικασία. Ο πρόεδρος στο παρελθόν εξόφλησε παλιούς παράγοντες που πρόσφεραν στον Παναιτωλικό. Εγώ θα μείνω στο ηθικό ζήτημα. Όλα τα άλλα μου φαίνονται παράξενα όπως η δήλωση του κ. Αντωνόπουλου.

Πρέπει να έχει ξεκάθαρη θέση. Είναι σίγουρο πως είναι σε συνεννόηση με τον κ. Γιαννάκη. Έχουν τον ίδιο δικηγόρο ο οποίος δεν πλησίασε καν κάποιον από τον διοίκηση για να πουν ότι διεκδικούν χρήματα από την ΠΑΕ. Ακόμη δεν έχουν εξηγήσει στο δικαστήριο τι είναι αυτά τα χρήματα. Που πήγαν και για ποιον σκοπό».

Όσο αφορά την εκτίμηση του για το τι θα γίνει πλέον την Παρασκευή που θα συζητηθεί η υπόθεση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ξεκαθάρισε πως «Η ΠΑΕ θα παραστεί την Παρασκευή στην υπόθεση. Θα προσπαθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε να λύσουμε νομικά το ζήτημα. Θα υπάρξει και ανακοίνωση όπου θα ξεκαθαρίσουμε την θέση μας. Πρέπει πάνω στο θέμα να τοποθετηθούν και παλιοί παράγοντες που δεν ζήτησαν χρήματα, αλλά κυρίως να πάρει θέση ο αντιπεριφερειάρχης. Το ξαναλέω να έχει ξεκάθαρη θέση».

Τελειώνοντας την τηλεφωνική του παρέμβαση ο κ. Μπελεβώνης ρωτήθηκε αν υπάρχει κίνδυνος για να αναφέρει λακωνικά: «Όταν έχει πάρει θέση ο πρόεδρος, καμία άλλη δήλωση δεν έχει νόημα. Συμφωνούμε απόλυτα μαζί του. Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι με την εξέλιξη αυτή».

Από την πλευρά του, ο πιο δυναμικός σύνδεσμος του Παναιτωλικού η «ΘΥΡΑ 6» αναφέρθηκε σε… φαντάσματα του παρελθόντος που έχουν υπεύθυνες θέσεις και επιφυλάχτηκε μετά την αρχική στάση αναμονής να παρέμβει σύντομα, ενώ για εκβιαστικές μεθόδους έκαναν λόγο στις τοποθετήσεις τους και οι εκπρόσωποι των άλλων συνδέσμων της ομάδας.

Πηγή: gazzetta

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.