Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Ο Ν. Φαρμάκης θα ανάψει το νέο ηλεκτροφωτισμό στη σήραγγα Αγίου Ηλία

Ο Ν. Φαρμάκης θα ανάψει το νέο ηλεκτροφωτισμό στη σήραγγα Αγίου Ηλία

Πλήρης αποκατάσταση όλων των φθορών

Στη σήραγγα του Αγίου Ηλία Αιτωλοακαρνανίας θα βρεθεί σήμερα, Πέμπτη 27 Μαΐου 2021 και ώρα 9 μ.μ. ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, προκειμένου να θέσει σε λειτουργία το νέο φωτισμό της σήραγγας και να διαπιστώσει από κοντά το τέλος των εργασιών αποκατάστασης των βλαβών και φθορών.

Πρόκειται για ένα έργο μείζονος σημασίας για την περιοχή, το οποίο υπέστη φθορές και κλοπές το 2018 και έκτοτε εκκρεμούσε η πλήρης αποκατάστασή του.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας επίσπευσε τις διαδικασίες, αντιμετώπισε γραφειοκρατικά εμπόδια και προχώρησε στην πλήρη αποκατάσταση με συμπληρωματική εργολαβία, η οποία υπογράφτηκε στις 8 Ιανουαρίου 2021 και περιλάμβανε όλες τις εργασίες αποκατάστασης των βλαβών των παροχικων καλωδίων χαμηλής τάσης όλων των πινάκων της σήραγγας Αγ. Ηλία.

Το έργο αποκατάστασης του ηλεκτροφωτισμού ολοκληρώθηκε από την Διεύθυνση Έργων Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΝΤΡΕΝΤ

    Για ποιον λογο το ξαναφτιαχνουν αφου θα το ξηλωσουν παλι οι υπερανω πασης υποψιας γυφ….συγνωμη..ρομα αφου με τα επιδοματα που παιρνουν δεν μπορουν να ζησουν αξιοπρεπως τις οικογενειες τους!!!!(για να πανε να δουλεψουν ουτε συζητηση βεβαίως βεβαίως!!!)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.