Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Ο πρόεδρος του ΕΣΑ οργισμένος με ανάρτηση στην στήλη, τι απαντά ο (υ)περαστικός

Ο πρόεδρος του ΕΣΑ οργισμένος με ανάρτηση στην στήλη, τι απαντά ο (υ)περαστικός

agora-agrinio-teleftaia-mera (5)Έλαβα την παρακάτω επιστολή αγανάκτησης από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου κι επειδή,δόξα τω Θεώ, έχουμε δυτικού τύπου Δημοκρατία την δημοσιεύω με χαρά, ως μέγιστη προσφορά στον πλουραλισμό. Προσπερνώ τα αγλικά ερωτηματικά που εκφράζουν απορία για το αν το agrinionews.gr είναι ενημερωτικό site και την δημοσιεύω με την απάντηση ως (υ)περαστικός.

Εδώ να τονίσω ότι τo site δεν υποχρεούται να συμφωνεί με έναν συντάκτη, ούτε ένας συντάκτης με το site.

Προς: AGRINIONEWS

Σχετικά με άρθρο υπό τον τίτλο «Ήρθε από την Άρτα για ψώνια στο Αγρίνιο αλλά είμασταν κλειστοί…» που αναρτήθηκε στο ΄΄ενημερωτικό΄΄??? site AGRINIONEWS και υπογράφει ένας ανώνυμος συντάκτης …..ο ΄΄(υ)περαστικός΄΄, αντί απαντήσεως 3 σχόλια μόνο:

 • H ΒΛΑΚΕΙΑ πράγματι είναι ΑΝΙΚΗΤΗ!!!!
 • Η ΄΄επιχειρηματολογία΄΄???  του συντάκτη θα μπορούσε να είναι μνημείο φθηνής και   προβοκατόρικης ΄΄αμπελοφιλοσοφίας΄΄….. αν δεν ήταν υποτιμητική και προσβλητική για την νοημοσύνη των αναγνωστών του!!!!
 • Θα παραμείνουμε πιστοί και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για την ΑΡΓΙΑ της Κυριακής και την νομοθετική κατοχύρωσή της, υποχρεωτική για όλους.

Αγρίνιο 15/5/2018                                                           

Επωνύμως

 Μπεσίνης Πάνος /Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου

 

Απάντηση από (υ)περαστικό:

Κύριε Μπεσίνη παρατηρώ μια εμμονή στο ανώνυμο της στήλης. Μου προκαλεί κατάπληξη το ότι μοιάζετε πρώτη φορά να βλέπετε ανώνυμη στήλη. Τούτη εδώ στον σύντομο βίο της πάντως έχει φτιάξει ένα πολύ πιστό κοινό. Όλες οι ιστορικές εφημερίδες είχαν και έχουν ανώυμες στήλες. Το agrinionews.gr είναι ιστορικό στον χώρο του και γι’αυτό μπορεί και με ανέχεται. Ως εκ τούτου θα υπογράψω με περηφάνια… ανωνύμως κάτω από την σεμνή τούτη απάντηση. Να θυμάστε ότι ένας συντάκτης σε μια πόλη σαν το Αγρίνιο γράφει και μια στήλη με πλάκα και αστυνομικά και άλλα πολλά.

Παρά ταύτα, νομιζω ότι, κατά βάθος υποψιάζεστε ποιος είμαι. Ε, λοιπόν, επειδή είμαι φυσικό πρόσωπο νιώθω κατάπληξη διότι:  α) το χιούμορ και το στυλ της στήλης δεν είναι για όλους β) το ύφος και το γράψιμο της ανακοίνωσης δεν θυμίζει τον πνευματώδη Πάνο Μπεσίνη(είπαμε, είμαστε υπαρκτά πρόσωπα). Να δεις ποιον μου θυμίζει…

Επί της ουσίας.

Α. Δεν είναι επιχείρημα το “η βλακεία είναι ανίκητη”. Είναι, μάλλον, αλλά βλακώδες…

Β. Δεν πρέπει να κρίνει κανείς το επίπεδο των αναγνωστών αφ’ υψηλού. Είναι ελιτίστικο. Άλλωστε είπα και μπορώ να το καταθέσω ενόρκως πως ο ήρωας της υπόθεσης είναι υπαρκτότατο πρόσωπο.

Γ. Το επιχείρημα για την Κυριακάτικη Αργία δεν υπάρχει για χιλιάδες επαγγέλματα. Τα εμπορικά δεν υποχρεούνται σε τίποτε. Εδώ θα είμαστε αν τους επιβληθεί κάτι. Εμείς που δεν έχουμε μαγαζιά θα παλέψουμε για να παίρνει ο κόσμος τις Κυριακές το διπλό μεροκάματο ΟΤΑΝ και ΕΑΝ αξίζει να δουλεύει.

 

Ανωνύμως

Αγρίνιο 15/5/2018

ο (υ)περαστικός/ μη πρόεδρος των συντακτών της Αιτωλοακαρνανίας

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. Αιτωλομπανάνας

  Μόνο εγώ λείπω από αυτό το τρελό παρεάκι.
  Ο υπεραστικός του ΚΤΕΛ, ο υπερεριστικός της μαχώμενης βιομηχανίας και ο Αιτωλομπανάνας ο αρχαιότερος κάτοικος του νομού Αιτωλομπανανίας.
  Πάμε στου Παπαδόπουλου για ούζα;?
  Φιλικά.

 2. ΜΠΕΣΙΝΗΣ ΠΑΝΟΣ

  Λοιπόν,(υ)περαστικέ…..Γιώργο,Γιάννη,Πανο….μικρή σημασία έχει πλέον γιατί δεν έχω πρόθεση να συνεχίσω την αντιπαράθεση σε επίπεδο προσωπικών σχολίων…..μια διευκρίνηση μόνο: το περί βλακείας δεν ήταν προσωπικό και σαφώς δεν αφορούσε τον (υ)περαστικό….

 3. ο (υ)περαστικός

  Έγινε Πάνο,δεν κρατά κακία ο (υ)περαστικός, είναι μεγάλη καρδιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.