Πέμπτη, 13 Μαΐου, 2021

Ο Τσιόδρας έγινε και… παιδικό τραγούδι από νεαρή δασκάλα στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Ο Τσιόδρας έγινε και… παιδικό τραγούδι από νεαρή δασκάλα στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Ιδιαίτερα δύσκολες ήταν οι μέρες της καραντίνας για τα μικρά παιδιά που κλείστηκαν στα σπίτια τους μακριά από τους φίλους τους, αλλά και από τις αγαπημένες τους νηπιαγωγούς και δασκάλες.

Και αυτά, όμως, έμαθαν -στον βαθμό που είναι εφικτό για την ηλικία τους- για τον κορωνοϊό, ενώ μια γνώριμη φιγούρα για τους μαθητές αποτελεί πλέον και ο λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας ο οποίος καθημερινά «μπαίνει στα σπίτια» όλων για την καθημερινή ενημέρωση σχετικά με την πορεία της εξάπλωσης της νόσου στη χώρα μας.

Έτσι, λοιπόν, οι δασκάλες ενός βρεφονηπιακού σταθμού από την Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης, της Ονειρούπολης, έγραψαν -«πάνω» σε γνωστό για τα παιδιά ρυθμό- ένα τραγουδάκι για τον covid-19 συμπεριλαμβάνοντας στους στίχους τους και τον κ. Τσιόδρα!

«Το ξέρω πως είναι δύσκολες αυτές οι μέρες αλλά είμαι σίγουρη πως θα περάσουν και θα ανταμώσουμε σύντομα», λέει, επίσης, στο βιντεάκι μια από τις δασκάλες η οποία με τον δικό της γλυκό τρόπο λέει στους μικρούς μαθητές της πόσο τής έχουν λείψει και πόσο ανυπομονεί για «να ανοίξει και πάλι το σχολείο μας, να αγκαλιαστούμε, να παίξουμε, να γελάσουμε και να μάθουμε καινούργια πράγματα».

Πηγή: grtimes.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.